Päijän 520L - Robåt

Päijän 520L - Robåt

33.990,00 NOK

Veil. salgspris 33.990,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Lagerstatus: Bestillingsvare (Kontakt oss for leveringstid)
stk.

Päijän 520L Robåt

Noen ganger er mer akkurat det du trenger. Päijän 520L er en robustere versjon av den ikoniske klassiske modellen. Denne robåten tillater bruk av en 4-kilowatt motor.

Spesifikasjon Päijän 520L:

Lengde: 520 cm
Vekt: 117 kg
Maks. motor: 4 kW / 5 hk
Personer: 4
Lagringsplass: Foran og midtsete
Garanti: 10 år

* For å kvalifisere for 10-års garantien, må båten registreres innen 3 måneder etter kjøpet. Ellers gjelder en 1-års garanti.

** Ekstra lang og tung sending. Kontakt oss for konkret frakttilbud.

Päijän 520L er designet for å oppfylle behovene til de som ønsker både styrke og pålitelighet. Med sin solide konstruksjon er den perfekt for lengre turer og utfordrende forhold. Denne modellen er ideell for familier og små grupper som ønsker å nyte tiden på vannet.

Den sjenerøse lengden på 520 cm gir stabilitet og komfort, samtidig som vekten på 117 kg gjør båten lett nok til enkel håndtering. Med muligheten til å installere en motor på opptil 4 kW (5 hk), får du fleksibiliteten til å velge mellom roing og motorisert fremdrift, avhengig av dine behov og preferanser.

Lagringsplassen under foran- og midtsetet gir deg mulighet til å oppbevare nødvendig utstyr og personlige eiendeler trygt og tørt. Dette gjør Päijän 520L til et praktisk valg for dagsturer og kortere ekspedisjoner.