Ullundertøy Herre / Dame

Ullundertøy Herre / Dame

Pris fra 499,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger


Ullundertøy - Herre / Dame - Merino

Ullundertøy er viktig for en tilfredsstillende og koselig opplevelse. Det beste forsvaret mot de ekstreme utfordringene været kan presentere er 100% merinoull på innsiden, ved siden av kroppen. Klær laget av ullfroté kan ha en betydelig innvirkning på hvor hyggelig man opplever vintrene i Norge.

9 Fordeler med Ullundertøy i merino

 

 Merino gir utmerket komfort

Ikke all ull er skrapete, klumpete eller tung. Fordi det er den mykeste og letteste ullen i verden, brukes merino ofte i klær som bæres inntil huden, for eksempel termiske underlag, undertøy og sokker.

 

 Merinoull gir meget god varme

Fiberen av merinoull har en naturlig krymping i fiberen. Denne krympingen holder deg varmere lenger ved å fange kroppsvarmen i luftlommer rundt hele kroppen.

Du kan øke mengden kroppsvarme som fanges ved å ha på deg et merinobaselag inne i en merinoskjorte for ytterligere varme. Hvis du vil pakke lett, gå for merinoklær fordi det gir utmerket varme i forhold til vekten.

 

 Temperaturkontrollen er bedre med merinoull

Merinoens kapasitet til å puste gjør at den frigjør varme etter behov for å forhindre overoppheting og for å kjøle deg ned når været blir varmt. Det er dette som virkelig skiller den fra andre typer fibre.

Du kan reise med mindre plagg i bagasjen, og likevel holde deg komfortabel i alle forhold takket være merinos evne til å regulere kroppstemperaturen.

 

 Ettersom merino absorberer fuktighet, holder du deg tørr

Merinoull kan beholde sine isolerende egenskaper etter å ha absorbert opptil 30 % av vekten i fuktighet, og holder deg tørr, varm og komfortabel.

I tillegg leder den naturlig bort fuktighet fra huden, og holder deg tørr selv når du svetter.

 

 Ullundertøy av merino har utmerkede ”anti-lukt”- egenskaper

Det er ikke svetten din som stinker; snarere er det en  opphopning av bakterier.

Merinoull motstår iboende bakterier og luktretensjon, i motsetning til syntetiske fibre.

 

 Merino er enkel å vedlikeholde og ta vare på

Merino krever ikke så hyppig eller intens vask som syntetiske stoffer fordi den motstår lukt, bakterier og flekker.

Merinoen din vil vanligvis lukte bedre neste dag hvis du lar den lufte over natten. Hvis du følger pleieinstruksjonene på lappen, trenger du ikke å bekymre deg for krymping eller pilling når du har på deg merinoklær.

 

 Merino forblir i sin form lenger

Merinoull er veldig elastisk på grunn av dens fine fiber og kan holde formen selv etter år med tøying, bruk og vask.

Å bruke merino vil hjelpe kroppen din til å strekke seg etter behov og deretter komme tilbake i sin form enten du for eksempel jogger, står på ski, klatrer i fjell, rider eller driver med yoga.

 

 Merino er et fantastisk allsidig materiale som du kan bruke hver dag

Merinoullens mange naturlige fordeler, inkludert dens luktbestandige, pustende, fukttransporterende, isolerende, temperaturregulerende og elastiske egenskaper, gir stor utendørs komfort og beskyttelse.

 

 Ullundertøy fra Bråtens holder en suveren kvalitet

Merinosau er en distinkt rase, og ullen vi bruker i dag stammer fra merinoer som først ble domestisert i Marokko på 1100-tallet. Merinoull regulerer kroppstemperaturen, transporterer bort fuktighet og føles myk og behagelig inntil huden. Alt av Bråtens ullundertøy er satt sammen av 100 % merinoull, noe som sikrer slitestyrke.

Andre kunder har også kjøpt