Hjelmlue - Universal

Hjelmlue - Universal

140,00 NOK

Veil. salgspris 140,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger


Hjelmlue universal

Hjelmlue som passer til alle typer hjelmer. Den er varmefôret og dekker både nakke og hals. Lua er utstyrt med borrelåsknepping og feste for hjelminnredning.

Materiale: Utside 70% polyester, 30% bomull. Innside 100% polyesterfleece.
Størrelser: 55-57 / 58-60

Hvorfor bruke en hjelmlue?

En hjelmlue er en av de viktigste tingene hjelmbrukere kan bruke for å oppnå komfort og beskyttelse mot kulde. Hjelmluer er laget av tøy og er designet for å holde hjelmens komfortnivå høyest mulig. De er enkle å bruke og ikke forstyrrer eventuelle beskyttelsesbehov brukeren har.

En hjelmlue kles på hodet før hjelmen tas på. Den er lagd av mykt stoff og fungerer som en barriere mellom hodet og innsiden av hjelmen.

Hva gjør en hjelmlue så viktig?

For beskyttelse av hodet er hjelmluer en smart ting å ha. Det er viktig å sikre at hodet er beskyttet mot alle typer støt. Selv om hjelmskallet er sterkt, kan det forårsake vibrasjoner og støt. I noen tilfeller kan dette forårsake skade på hodet. For å gjøre brukeren mer komfortabel og mindre sannsynlig å bli skadet, brukes da en hjelmlue.

En annen bruk av hjelmluer kan sammenlignes med et par sokker som jo brukes for å holde føttene varme og beskyttet. Bruk av samme hjelm hver gang med direkte hudkontakt kan føre til økt mottakelighet for soppinfeksjoner i hodebunnen. En hjelmlue kan enkelt vaskes etter bruk, sånn at den er ren hver gang.

Andre kunder har også kjøpt