Hørselsvern med DAB+

Hørselsvern med DAB+

2.698,00 NOK

Veil. salgspris 2.698,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 420119
Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

Hørselsvern med DAB+ og Bluetooth - Wolf Pro

Dette hørselvernet er designet for profesjonelt bruk og overgår alle standarder for støyreduksjon og sertifisering. Med en robust konstruksjon er det i stand til å tåle de tøffeste arbeidsmiljøene, samtidig som det opprettholder høy ytelse og pålitelighet.

Spesifikasjoner:

 • Hørselvern mеd radio оg Bluetooth 
 • Robust konstruksjon 
 • PPE-sertifisert, SNR 29 
 • FM RDS оg DAB+ 
 • Bluetooth musikkstrømming оg Handsfree funksjon 
 • Innebygget mikrofon 
 • Opplyst display 
 • AUX-inngang 
 • Bass Boost 
 • Oppladbart Li-Ion batteri mеd lаng brukstid рå opptil 20 timer 
 • Ladetid: 4 timer, lades vіа Micro USB 
 • Vanntetthet IPX4 
 • Utskiftbart batteri оg puter (hygienesett) 
 • Vekt: 545g inkl. batteri 

Wolf PRO

En av de fremtredende funksjonene er dets overlegne mottak på DAB+, som sikrer krystallklar lyd. Det gir deg også mulighet til å strømme musikk direkte fra enhetene dine via Bluetooth, noe som gir en mer fleksibel og tilpasset lytteopplevelse.

Håndfri-funksjonen gir ytterligere bekvemmelighet for brukerne, ettersom det lar deg ta telefonsamtaler uten å måtte fjerne hørselvernet. Den innebygde mikrofonen sørger for tydelig stemmeoverføring, selv i støyende omgivelser.

Med en vekt på bare 545 gram, inkludert batteriet, er hørselvernet lett nok til å bli brukt over lengre perioder uten ubehag. Et oppladbart Li-Ion batteri sørger for en lang brukstid på opptil 20 timer, noe som betyr at du ikke trenger å lade det hver dag. Ladetiden er også imponerende kort, med bare 4 timer nødvendig via Micro USB.

For økt brukervennlighet har hørselvernet et opplyst display som viser viktig informasjon om batteristatus og lydinnstillinger. I tillegg er det utstyrt med en AUX-inngang for tilkobling til andre lydkilder.

Lydkvaliteten er forbedret med Bass Boost-funksjonen, som gir dypere og mer kraftfull bass. Og med en IPX4 vannavstøtningsklassifisering, er det i stand til å tåle sprut fra alle retninger, noe som gjør det egnet for bruk i våte forhold.

Det unike med dette hørselvernet er det utskiftbare batteriet og putene (hygienesettet), noe som gjør det enkelt å vedlikeholde og forlenge levetiden på produktet.

Hørselvernet er PPE-sertifisert, med SNR på 29, noe som sikrer maksimal beskyttelse mot høye lydnivåer. Det oppfyller også standardene EN 352-1, EN 352-6 og EN 352-8, og demonstrerer sin overlegenhet når det gjelder sikkerhet og komfort.

Hørselsvern med DAB+ og Bluetooth

Hvorfor velge et hørselsvern med DAB+ og Bluetooth?

Hørselsvern med DAB+ radio, Bluetooth og mikrofon for å motta samtaler, er en fantastisk kombinasjon av teknologi og sikkerhet. Her er noen av de mange fordelene:

Hørselsvern: Det primære formålet med et hørselsvern er å beskytte brukerens hørsel mot høye lyder. Dette kan være spesielt viktig i arbeidsmiljøer med konstant støy, som byggeplasser, fabrikker eller i landbruket. Ved å redusere eksponeringen for skadelig støy, kan hørselsvernet bidra til å forebygge hørselstap på lang sikt.

DAB+ radio: Med DAB+ radio integrert i hørselsvernet, kan brukerne lytte til en rekke radiokanaler i digital kvalitet. Dette gir et bredt utvalg av underholdning og informasjon, noe som kan bidra til å gjøre lange arbeidsdager mer underholdende. I tillegg kan man få nyttig informasjon som nyheter og værmeldinger direkte gjennom radioen.

Bluetooth-tilkobling: Bluetooth-funksjonen lar brukerne koble hørselsvernet til sine smarttelefoner eller andre Bluetooth-aktiverte enheter. Dette betyr at de kan streame musikk, lydbøker, podcaster eller annen type lydinnhold direkte til hørselsvernet. Det er en stor fordel for de som ønsker mer personlig underholdning i stedet for bare radio.

Mikrofon for å motta samtaler: Hørselsvernet har også en innebygd mikrofon som gjør det mulig å motta telefonsamtaler. Dette kan være en stor fordel i et arbeidsmiljø der kommunikasjon er nøkkelen. Brukere kan svare på anrop uten å måtte fjerne hørselsvernet, noe som bidrar til konstant beskyttelse. Det gjør det også mulig for brukere å holde hendene frie mens de snakker, noe som kan være spesielt nyttig hvis de er midt i en oppgave.

Samlet sett kombinerer hørselsvern med DAB+ radio, Bluetooth og mikrofon funksjonene til flere enheter i ett, noe som gir brukerne muligheten til å arbeide sikkert og effektivt mens de nyter underholdning og kommuniserer med andre. Det er et utmerket verktøy for både sikkerhet og bekvemmelighet på arbeidsplassen.