Batterilader Båt - Nor Charger

Batterilader Båt - Nor Charger

2.499,00 NOK

Veil. salgspris 2.499,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 500041
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

Batterilader til båt

Nor Charger BBC1220 Pro Serie batterilader:

Her får du en svært praktisk batterilader til bruk i båt, hytte, campingvogn, bil osv., av ypperste kvalitet. Laderen har innstillinger for optimal lading av AGM, GEL, bly/syre og lithium* batterier. 

Den har også egen strømforsyning (krever ikke at batteri er tilkoblet) med flere spenningsvalg, noe som gjør den svært universell. NC Pro-serien er utstyrt med et digitalt display som gir deg full oversikt over ladestatus og fremgang i ladeprosessen. Laderen har to separate kanaler, noe som gjør den ideell for eksempelvis to batteribanker i en båt (start + forbruk).

Tekniske spesifikasjoner:

 • Maksimal ladestrøm: 20A
 • Innspenning: 190-265V AC - 50Hz
 • Ladespenning: 14,2V / 14,6V eller 14,8V (kan velges manuelt)
 • Vedlikeholdslading: 13,2V / 13,5V eller 13,8V
 • Dimensjoner: 176x175x95mm
 • Vekt: 1,83kg
 • Anbefalt batteristørrelse: 100-400AH

* Dersom du ønsker å bruke laderen på andre lithium-batterier enn Topband og Skanbatt, må du forhåndssjekke med batteriprodusenten at laderen er egnet.


Batterilader til båt - Sikker lading med Nor Charger

Trenger du en pålitelig batterilader til båten din? Å holde batteriet i topp stand er avgjørende for en problemfri båtopplevelse. Med riktig batterilader kan du være sikker på at båtens batteri alltid er klart til bruk når du trenger det mest. Utforsk vårt utvalg av kraftige og effektive batteriladere som er skreddersydd for båter av alle størrelser. Ikke la et utladet batteri ødelegge dagen din på vannet - invester i en pålitelig batterilader til båten din i dag.

Hovedpoeng

 • Velg en batterilader som passer til båtens behov og batteritype.
 • Sørg for å følge produsentens instruksjoner nøye under installasjon og bruk av batteriladeren.
 • Nor Charger BBC1220 Pro er et pålitelig alternativ å vurdere for båtbatterier.
 • Regelmessig vedlikehold av batteriladeren forlenger levetiden og sikrer optimal ytelse.
 • Hold batteriladeren ren og fri for fuktighet for å unngå skader.
 • Å investere i en kvalitetsbatterilader er avgjørende for å opprettholde båtens batterier i god stand.

Viktigheten av riktig batterilader

Forstå din båts behov

Når du skal velge en batterilader til båten din, er det viktig å først forstå båtens spesifikke behov. Identifiser hvilken type batterier som brukes om bord, enten det er blysyrebatterier, AGM-batterier eller gel-batterier.

Deretter må du ta hensyn til kapasiteten til batteriene. En passende lader vil være avhengig av hvor store batteriene er og hvor mye strøm de trenger. Sørg for å velge en lader som matcher disse kravene for å sikre effektiv lading.

Det er også essensielt å se etter nødvendige funksjoner i laderen for å oppnå optimal ytelse. Noen viktige funksjoner inkluderer overbelastningsbeskyttelse, temperaturkompensasjon og flertrinns lading. Disse funksjonene bidrar til å forlenge levetiden til batteriene og sikre at de lades riktig.

Velge en batterilader

Ulike typer ladere

Når du skal velge en batterilader til båten, er det viktig å først kartlegge antall batteribanker ombord. Vurder også nøye batterienes kapasitet og type for å sikre riktig valg. Tenk på energiforbruket ombord for å velge en lader som passer.

Vurdere laderens kapasitet

Utforsk ulike ladermodeller som er tilpasset båtens behov og størrelse. Sammenlign egenskaper som ladestrøm, spenning og funksjonalitet for å finne den optimale laderen. Ta også hensyn til om en kombinert lader og inverter er nødvendig for ditt bruk.

Sikkerhetsfunksjoner

For å sikre optimal ytelse, beregn riktig ladekapasitet basert på batterienes størrelse og krav. Husk å ta hensyn til eventuelle begrensninger ved litiumbatterier. Velg en lader med effektive og raske ladefunksjoner for å opprettholde batterienes levetid.

Nor Charger BBC1220 Pro

Hvorfor velge Nor Charger

 • Optimal lading av AGM, GEL, Bly/Syre og lithium* batterier.
 • Full kontroll over ladestatus og hvor langt den er kommet i ladeprosessen.
 • Prioritere sikkerheten til både båtens elektriske system og mannskapet.

Tekniske spesifikasjoner

 • Utforske fordelene ved å velge Nor Charger som batterilader.
 • Sammenligne kvalitet, pålitelighet og ytelse med andre produsenter.
 • Vurdere Nor Chargers spesifikke egenskaper som skiller dem fra konkurrentene.

Sikkerhetsaspekter

 • Gjennomgå detaljerte tekniske spesifikasjoner for ulike batteriladere.
 • Sammenligne ladestrøm, spenning, effektivitet og kompatibilitet.
 • Velge en lader med optimale tekniske egenskaper for båtens behov.

Installasjon og bruk

Enkel installasjon

Det er viktig å følge sikkerhetsinstruksjonene nøye når du lader batteriet til båten din. Sørg for at batteriladeren er riktig installert og jordet for å unngå farlige situasjoner. Ha alltid et brannslokkingssystem i nærheten av ladeområdet for ekstra trygghet.

 • Følg sikkerhetsinstruksjonene nøye under lading.
 • Pass på at laderen er korrekt installert og jordet.
 • Ha et brannslokkingssystem lett tilgjengelig i nærheten av ladeområdet.

Sikker bruk

Før du installerer batteriladeren, sørg for å gjøre en grundig sjekk av båtens elektriske system for eventuelle feil eller skader. Det er viktig å følge produsentens instruksjoner nøyaktig når du kobler til laderen for å unngå problemer. Plasser alltid batteriladeren på et godt ventilert sted for å hindre overoppheting.

 • Gjør en grundig sjekk av båtens elektriske system før installasjon.
 • Følg produsentens instruksjoner for korrekt tilkobling av laderen.
 • Plasser laderen på et godt ventilert sted for optimal sikkerhet.

Vedlikehold av batteriladeren

Regelmessig vedlikehold

Implementer regelmessig vedlikeholdsrutiner for å sikre laderens optimale ytelse. Overvåk ladeprosessen nøye for å unngå overoppheting eller feil. Sørg for at mannskapet er opplært i sikker håndtering av laderen.

Feilsøkingstips

Utfør jevnlig inspeksjon av laderen for slitasje eller skader. Rengjør laderen regelmessig for å opprettholde effektiviteten. Bytt ut eventuelle defekte komponenter eller ledninger umiddelbart.

Avsluttende bemerkninger

Dere har nå fått innsikt i viktigheten av å velge riktig batterilader til båten deres. Ved å investere i en kvalitetslader som Nor Charger BBC1220 Pro, kan dere sikre pålitelig ytelse og forlenge levetiden til båtens batteri. Installasjon, bruk og vedlikehold er nøkkelfaktorer for å opprettholde optimal funksjonalitet.

For å unngå uventede problemer og sikre jevn drift av båtens elektronikk, anbefales det å følge produsentens instruksjoner nøye. Ta vare på batteriladeren som en verdifull ressurs for båtens pålitelige strømforsyning. Velg klokt, bruk ansvarlig, og nyt problemfri seiling med en pålitelig batterilader til båten deres.

Ofte stilte spørsmål

Hva er viktigheten av å velge riktig batterilader?

Det er avgjørende å velge en passende batterilader for båten din for å sikre optimal ytelse, levetid på batteriet og unngå skade på elektronikken ombord.

Hvilke faktorer bør jeg vurdere når jeg velger en batterilader?

Vurder batteritype, ladestrøm, spenning, størrelse på batteribanken og funksjoner som overbelastningsbeskyttelse og vanntetthet for å finne den beste laderen til dine behov.

Hvordan skiller Nor Charger BBC1220 Pro seg ut fra andre batteriladere?

Nor Charger BBC1220 Pro skiller seg ut med avanserte funksjoner som flere spenningsvalg, display for ladestatus, lavt energiforbruk og kompakt design som gjør den ideell for båter.

Hvordan installerer jeg en batterilader riktig?

Følg produsentens instruksjoner nøye, koble til laderen i samsvar med polariteten på batteriene, sørg for god ventilasjon rundt laderen og unngå fuktighet i installasjonsområdet.

Hvordan kan jeg vedlikeholde batteriladeren min for optimal ytelse?

Rengjør jevnlig laderens overflate, sjekk tilkoblinger for korrosjon eller løse ledninger, oppdater programvaren om nødvendig og lagre laderen på et tørt sted når den ikke er i bruk.