Stangholder - Fladen

Stangholder - Fladen

319,00 NOK

Veil. salgspris 319,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 603538
Lagerstatus: 3 stk. på lager
stk.

Stangholder - Fladen

Den perfekte løsningen for å sikre fiskestangen din under båtturen. Denne stangholderen fra Fladen er designet for enkel montering i båten din, og gir en stabil og sikker plassering av fiskestangen.

Fleksibel montering: Settet inkluderer tre ulike monteringsfester, slik at du kan velge den som passer best for din båt. Uansett om du foretrekker å montere stangholderen på rekken, på en flat overflate, eller i et spesialtilpasset feste, gir de ulike alternativene deg fleksibiliteten til å tilpasse stangholderen etter dine behov.

Kvalitet og holdbarhet: Fladen er kjent for sin høye kvalitet og slitesterke produkter, og denne stangholderen er intet unntak. Den er laget av robuste materialer som tåler tøffe værforhold og langvarig bruk.

Brukervennlig design: Stangholderens ergonomiske utforming gjør det enkelt å sette inn og ta ut fiskestangen. Den gir deg også rask tilgang til stangen når du får napp, slik at du kan reagere umiddelbart.

Gjør båtturen enda mer behagelig og effektiv med Fladens stangholder. En uunnværlig del av fiskeutstyret for enhver båtfisker!