Conrad Deep Water Jig 300g

Conrad Deep Water Jig 300g

199,00 NOK

Veil. salgspris 199,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 603085
Lagerstatus: 18 stk. på lager
stk.

Conrad Deep Water Jig 300g

Conrad Deep Water Jig 300g, fra Fladen, er mer enn bare et fiskeutstyr; det er et mesterverk av design og funksjon. Denne dypvannsjiggen er utstyrt med en overdimensjonert hale som gir den overlegne svømmeegenskaper, noe som øker dens effektivitet og suksessrate når det brukes til fiske.

Vekt: 300 gram
Farge: Silver/Pink

Vekten på 300g er ideelt fordelt over hele jiggen, noe som skaper en perfekt balanse. Dette er viktig, ikke bare for å sikre at det beveger seg jevnt og naturlig i vannet, men også for å gjøre det enklere å håndtere for fiskeren. Kombinert med dens aquadynamiske design, beveger Conrad Deep Water Jig seg uanstrengt gjennom vannet, noe som gjør det til et kraftig verktøy for dypvannsfiske.

I tillegg til de overlegne fysiske egenskapene, er det også et poeng å merke seg at Conrad Deep Water Jig er designet for å etterligne formen av en byttefisk. Dette gir jiggen en naturlig silhuett som er svært tiltrekkende for rovfisk. Designet etterligner ikke bare utseendet til en byttefisk, men også dens bevegelser, noe som øker sjansen for at det vil tiltrekke seg målfisken.

I sum er Conrad Deep Water Jig 300g fra Fladen et eksepsjonelt fiskeverktøy, utviklet med tanke på den ivrige fiskeren. Den balanserte vekten, det aquadynamiske designet og den naturtro silhuetten gjør det til et høyst effektivt verktøy for fangst av et bredt spekter av fiskearter.

Andre kunder har også kjøpt