Easy Catch Stangholder

Easy Catch Stangholder

759,00 NOK

Veil. salgspris 759,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 603539
Lagerstatus: 2 stk. på lager
stk.

Easy Catch Stangholder

Oppdag den ultimate løsningen for en trygg og effektiv fiskeopplevelse med vår justerbare stangholder Easy Catch fra Lawson. Denne stangholderen er konstruert i slitesterkt nylonmateriale, som sikrer robusthet og lang levetid under de tøffeste forhold. Den er designet med en 360 graders rotasjonsfunksjon og en tiltfunksjon som lar deg justere vinkelen både opp og ned, slik at du kan tilpasse stangposisjonen nøyaktig etter dine behov.

Allsidig Festemulighet Easy Catch stangholder kan enkelt festes til båtrails eller direkte på båten, noe som gir deg fleksibilitet i installasjonen. Med den praktiske hurtigkoblingsmekanismen kan du raskt og enkelt koble av og på stangholderen, slik at du kan ta den med hjem etter fisketuren og beskytte den mot vær og vind.

Enkel Montering Vi har gjort monteringen enkel for deg – alle nødvendige skruer følger med i pakken. Du trenger ikke å bekymre deg for å måtte kjøpe ekstra tilbehør, alt du trenger for en sikker og stabil montering er inkludert.

Spesifikasjoner:

  • Justerbar: Tilpass stangholderens posisjon etter dine behov.
  • 360 graders rotasjon: Full bevegelsesfrihet for optimal stangplassering.
  • Tiltfunksjon: Juster vinkelen opp og ned for å få den perfekte innstillingen.

Med Lawson Justerbar Stangholder Easy Catch, er du klar for en problemfri og behagelig fiskeopplevelse. Enten du er en erfaren fisker eller en nybegynner, vil denne stangholderen gi deg den påliteligheten og fleksibiliteten du trenger for å nyte dagen på vannet.