Patentanker / Garnanker

Patentanker / Garnanker

Pris fra 882,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger


Patentanker / Garnanker i stål

Patentankre har vært brukt av båter i ca 120 år. Disse solide ankrene har svingbare armer slik at begge når ned i bunnen av sjøen.

Finnes i størrelsene 18 til 35 kg.

Hvordan brukes et patentanker?

Et patentanker er et spesielt type anker som er designet for å gi optimal ytelse under en rekke ulike forhold. Navnet kommer fra det faktum at disse ankrene var de første til å få patentert deres unike design.

Hvordan fungerer et patentanker?

Et patentanker har en spesiell konstruksjon som skiller seg fra tradisjonelle ankertyper. Det består generelt av en kraftig sjakt med to store, flate blader eller "fluker" på enden. Disse flukene er vinklet på en slik måte at når ankeret slepes over havbunnen, vil de grave seg inn i bunnen for å få et fast grep. Dette gjør dem ekstremt effektive i en rekke forskjellige bunntyper, inkludert sand, leire, og til og med noen typer stein.

Bruksområder for et patentanker

Patentankre blir mye brukt i en rekke forskjellige maritime applikasjoner. De er ofte valget for små til mellomstore båter, inkludert seilbåter og motorbåter. Fordi de er så allsidige, kan de også brukes i en rekke forskjellige miljøer, fra kystvann til dypvannshav.

Patentanker er også et populært valg for semi-permanente ankerfester. For eksempel, i industrielle applikasjoner som offshore olje- og gassutvinning, kan patentankre brukes til å holde produksjonsplattformer på plass.

Tagger garnanker pris, patentanker pris

Andre kunder har også kjøpt