Kompositt Rister - FRP

Kompositt Rister - FRP

Produktet er utsolgt.

Pris fra 1.990,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Kompositt Rister – FRP

Glassfiberarmert plast, (Fiberglass Reinforced Plastic eller FRP) er et typisk industrigulv som kan brukes i en lang rekke bransjer. Det er oftest funnet på gangveier og overliggende plattformer.

Kompositt rister i FRP kan brukes i en rekke miljøer. Den er slitesterk, ikke-korroderende (ruster ikke) og leder ikke elektrisk strøm.

Hvordan lages FRP kompositt rister?

Kompositt rister kan lages av en kombinasjon av glassfiber og harpiks. Harpiksen gir produktet styrke og motstand mot etsende stoffer.

Støpte FRP kompositt rister er et nett som består av vertikale og horisontale lag av flytende harpiks samt kontinuerlige glassfiber. Den er produsert i store metallformer, som navnet tilsier.

Støpt kompositt rister er flerveis, slik at du kan utskjære for å tillate rørarbeid og navigere i intrikate gulvoppsett uten behov for ytterligere forsterkning. Støpt FRP kompositt kan også kjøpes i standardstørrelser og lagres til det trengs.

Blir FRP- Kompositt rister brukt andre steder?

FRP-rister kan finnes i tøffe eller farlige miljøer, hvor det kan komme i kontakt med skadelige og etsende kjemiske stoffer. Dette er bare noen få eksempler på situasjoner der kompositt rister kan brukes:

Skip og offshoreinstallasjoner: FRP kompositt rister er ideell for skipskonstruksjon, oljerigger og andre offshoreinstallasjoner. Den kan bli utsatt for ekstreme temperaturer, som vind og regn, og kan til og med være nedsenket i vann. Dens lette vekt gjør den enkel å transportere.

Arbeid med brennbart materiale: Kompositt rister avgir ikke gnister, så det anses ofte som et sikrere alternativ enn stål og andre metaller som er rundt brennbare stoffer. Å slippe metallgjenstander på den vil ikke forårsake gnister som kan antenne atmosfæren.

Elektrisk farlige miljøer: FRP kompositt rister brukes ofte fordi det ikke leder strøm. Dette reduserer sjansen for elektrisk støt eller andre skader i tilfelle en ulykke der elektrisk strøm er involvert.

Kjemiske anlegg: Kompositt rister er ideelle for gangveier, plattformer og andre overflater i kjemiske anlegg som er i fare for at etsende stoffer lekker eller søler.

FRP-rister er en kostnadseffektiv og fleksibel løsning for byggearbeid på komplekse byggeplasser på grunn av dens enkle transport, lagring og kutting. Standard skjæreverktøy kan brukes av byggefirmaer til å kutte til rister for å passe inn på byggeplassen.

Andre bruksområder for kompositt rister inkluderer:

 

 Broer

 Generelt kommersielle gulv

 Brygger

 Stiger

 Maskinhus

 Plattformer og opphøyde gangveier

 Bassengdekk

 Ramper

 Trinn og trapper

 

Våre kompositt rister i FRP kommer med sandet overflate for anti-skli effekt.

 

Spesifikasjoner:

FRP Type 1:

Størrelse: 1220 x 3660 x 25mm

Maskestørrelse: 38 x 38mm

Farge: Grå

Anti-skli: JA


FRP Type 2:

Størrelse: 1000 x 2000 x 30mm

Maskestørrelse: 38 x 38mm

Farge: Grå

Anti-skli: JA

 

Vi leverer også klips for å koble sammen flere kompositt rister sammen.

Kontakt oss for frakttilbud.

Andre kunder har også kjøpt