Hammer - 500 Gram

Hammer - 500 Gram

129,00 NOK

Veil. salgspris 129,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 203581
Lagerstatus: 5 stk. på lager
stk.

Hammer - 500 gram

Hammer på 500 gram fra CutFix.

CutFix Logo

 

 

 

En hammer er et viktig verktøy som kan brukes til en rekke oppgaver

Her er noen av de mange bruksområdene for en kvalitetshammer:

Å slå spiker: Den vanligste bruken av en hammer er for å slå spiker inn i tre, vegger eller andre overflater. En kvalitetshammer kan hjelpe deg med å slå spiker mer nøyaktig og med mindre innsats.

Fjerning av spiker: En hammer kan også brukes til å fjerne spiker fra overflater. Plasser ganske enkelt hammerkloen under spikerhodet og lirke den ut.

Å bryte ting fra hverandre: En hammer kan brukes til å bryte ting fra hverandre, for eksempel betong eller fliser. En tyngre hammer kan være nødvendig for tøffere materialer.

Forme metall: En hammer kan brukes til å forme og forme metall. Dette gjøres vanligvis innen metallbearbeiding og smedarbeid.

Justering av maskineri: En hammer kan brukes til å justere maskineri, for eksempel en bilmotor eller gressklipper. Noen få forsiktige trykk kan hjelpe til med å justere deler som har blitt feiljustert.

Drive ned påler: En hammer kan brukes til å drive påler ned i bakken for en rekke formål, for eksempel sikring av telt eller markering av grenser.

Knusing av gjenstander: En hammer kan brukes til å knuse gjenstander, som glass eller keramikk, for avhending.

Bryte is: En hammer kan brukes til å bryte opp is på fortau eller innkjørsler i vintermånedene.

Som et våpen: Selv om det ikke er anbefalt bruk, i nødssituasjoner, kan en hammer brukes som et provisorisk våpen for selvforsvar.

Samlet sett er en kvalitetshammer et allsidig verktøy som kan brukes til mange forskjellige oppgaver. Det er en viktig gjenstand for enhver verktøykasse, enten du er en gjør-det-selv-entusiast, en profesjonell håndverker, eller bare trenger å gjøre noen hjemmereparasjoner av og til.

Andre kunder har også kjøpt