Lanolinolje NAS 5 Liter

Lanolinolje NAS 5 Liter

699,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Lanolinolje NAS

Lanolineolje NAS er et svært anvendelig lanolinbasert olje som hverken størkner eller fordamper, men er aktiv og penetrerende over lang tid. Den egner seg svært godt som rustløser og smøremiddel. 

Vi erfarer at den virker helt unikt til understellsbehandling. Faktisk virker den godt også på biler som alt har begynt å ruste.

Åpne kjeder kan forlenge levetiden opptil 3 ganger.

 

IKKE KONDUKTIV

Lanolinolje er ikke konduktiv og brukes derfor på elektriske terminaler og kontakter, fordelerlokk og batteripoler.

RENGJØRING/TYNNING

Sprøyteutstyr og sonder trenger ikke å rengjøres etter bruk siden lanolinolje ikke størkner. NAS kan lett fjernes med steamer eller Ren Bil-avfetting. Ikke bland med andre produkter. Tynning kan gjøres med Liquid A.

TIKSOTROPISK

Lanolinolje er tiksotropisk, det vil si at den blir tynnere ved omrøring på samme måte som kvikksand. I lukket emballasje kan middelet lagres over ubegrenset tid.

BRUKSOMRÅDER

Andre bruksområder: våpen, fiskesneller, bolter, låser, låsesylindre, hengsler, avtagbare kroker, lastavhengige ventiler, wirer, stålkontruksjoner, maskindeler, anleggsmaskiner, gressklipperpanner, hagesaks, vinterkonservering, snøfresere, korrosjonsbeskyttelse på fly og helikoptere, impregnering av lær, polering av aluminium, rustfritt stål, krom og alle andre metaller, polering av verktøy, treverk, lakk og plast.

MILJØVENNLIG

Fluid Film er løsemiddelfri og har under 1 % VOC. Den er ikke giftig eller farlig og har flammepunkt på 207 ºC. Fluid Film svir ikke gress og vegetasjon og egner seg godt til landbruksmaskiner. Spray på en blomst og den dør ikke før den skal.

Lanolinolje NAS fra FLUID FILM® er et penetrerings- og smøremiddel som også brukes til korrosjonsforebygging.

Det er en giftfri, langvarig, tiksotropisk væske som har blitt brukt i over 50 år i det svært korrosive marine miljøet til skip og offshore borerigger. Mer nylig har de blitt introdusert og vellykket utnyttet innen luftfart, fly og bilindustrien, samt for vedlikehold av hjemmet. Anlegg der de brukes er følgende: offentlige anlegg, kommersielle fiskeforhold, gasselskaper, landbruk, kommunale anlegg, kraftverk, produksjonsanlegg og papirmøller.

FLUID FILM® lanolinolje NAS er formulert fra spesielt bearbeidet ullvoks, høyraffinerte petroleumoljer og utvalgte midler for å gi korrosjonskontroll, penetrering, metallfukning og vannforskyvning. Dette langvarige produktet inneholder ingen løsemidler, vil ikke tørke ut og trenge inn i bunnen av alle metaller, noe som gir korrosjonsbeskyttelse fra både naturlige og industrielle atmosfærer.

Sterkt korroderte og / eller frosne deler som muttere, bolter, aksler etc. som normalt vil bli skadet under vedlikehold, kan reddes ved å bruke FLUID FILM® lanolinolje NAS.

Advarsel: Brennbar. Ikke forbrenn, og hold unna åpen varme.

Farger: Brun og Svart (Svart har samme egenskaper som Brun. Bare fargen er forskjellig.)

 

Leveres på 5 liters beholder.

 

Sikkerhetsdatablad for Fluid Film NAS (Høyreklikk og Lagre Som)

Tagger fluid film lanolinolje, lanolin rust, lanolin rustbeskyttelse, lanolin til bil, lanolin understellsbehandling, lanolinolje, lanolinolje behandling, lanolinolje bil, lanolinolje fluid film, lanolinolje mot rust, lanolinolje pris, lanolinolje selges

Andre kunder har også kjøpt