Fluid Film - Lanolin Spray

Fluid Film - Lanolin Spray

Enhetspris ved 1 stk. 169,00 NOK

Enhetspris ved 12 stk. 159,00 NOK 169,00 NOK

Veil. salgspris 169,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Fluid Film - Lanolinbasert Beskyttelsesspray

FLUID FILM®'s Lanolin Spray er et særdeles effektivt penetrerings- og smøremiddel som er designet for å forhindre korrosjon. Denne sprayen er kjent for sin ikke-giftige formel, og den er laget av en langvarig, tiksotrop væske, noe som betyr at den opprettholder dens tykkelse og effektivitet over tid. Siden væsken ikke blir tynnere eller utvannes, blir beskyttelsen den gir, mer vedvarende og pålitelig.

Lanolin Spray har vært en viktig del av beskyttelsen mot det svært korrosive marine miljøet i mer enn et halvt århundre. Den har vist sin pålitelighet og effektivitet på alt fra skip til offshore borerigger, hvor den har bidratt til å beskytte viktig utstyr og infrastruktur mot skadelige effekter av sjøvann og luft.

Brukes i mange sektorer

Nylig har Lanolin Sprayen blitt utvidet til å inkludere andre sektorer som luftfart, hvor den bidrar til å beskytte og smøre flykomponenter, og bilindustrien, hvor den brukes til å forlenge levetiden til kjøretøy ved å forhindre rust. I tillegg er den også blitt et uunnværlig verktøy for hjemmevedlikehold, der den kan brukes til alt fra hageverktøy til innendørs maskineri for å forhindre korrosjon og forlenge deres funksjonelle liv.

Men anvendelsen av FLUID FILM®'s Lanolin Spray stopper ikke ved disse sektorene. Den er også i bruk på mange ulike typer anlegg og innenfor mange sektorer, inkludert offentlige anlegg hvor den hjelper med vedlikehold og beskyttelse av infrastruktur, i kommersielle fiskerivirksomheter hvor den brukes til å beskytte fiskeriutstyr, og hos gasselskaper hvor den er med på å opprettholde og beskytte rørledninger og annen infrastruktur. I landbruket hjelper den med å beskytte og vedlikeholde landbruksmaskiner, mens den på kommunale anlegg bidrar til å holde offentlig utstyr og kjøretøy i topp stand.

På kraftverk og produksjonsanlegg er den også en viktig del av vedlikeholdsprogrammet, hvor den bidrar til å opprettholde maskineri og utstyr. Til slutt brukes den også i papirmøller, hvor den bidrar til å forhindre korrosjon på maskinene som er viktige for papirproduksjonen. FLUID FILM®'s Lanolin Spray har vist seg å være et allsidig og pålitelig verktøy for mange ulike sektorer.

Fluid Film tørker ikke ut

FLUID FILM® lanolin spray, som ikke tørker ut, er en innovativ løsning for vedlikehold og beskyttelse av metall. Dette produktet er formulert med en unik blanding av spesielt bearbeidet ullvoks, høyraffinerte petroleumoljer og nøye utvalgte midler. Dette sammensatte komponentvalget er designet for å tilby overlegen korrosjonskontroll, dyptgående penetrering, effektiv metallfukting og solid vannforskyvning.

På grunn av sin unike sammensetning, tørker ikke FLUID FILM® ut, i motsetning til mange andre produkter på markedet. I stedet kan den effektivt trenge ned i alle slags metaller, der den gir en kraftig og langvarig beskyttelse mot korrosjon fra både naturlige og industrielle atmosfærer.

Effektiv mot korrosjon

En av de viktigste fordelene med FLUID FILM® lanolin spray er dens evne til å redde sterkt korroderte og/eller frosne komponenter, som muttere, bolter og aksler. Disse delene vil vanligvis bli skadet under vedlikehold, men med anvendelse av FLUID FILM®, kan de bli effektivt reddet, noe som resulterer i kostnadsbesparelser og forlenget levetid for delene.

Til tross for sine mange fordeler, er det viktig å behandle FLUID FILM® lanolin spray med forsiktighet. Den er ekstremt brannfarlig, og innholdet er under trykk. Du må aldri punktere, forbrenne eller lagre produktet over 48°C. I tillegg skal den oppbevares på et trygt sted, vekk fra åpen flamme for å unngå potensielle risikoer. Håndtering av produktet krever alltid bruk av passende sikkerhetstiltak for å garantere din og andres sikkerhet.

Sikkerhetsdatablad for Fluid Film Spray (Høyreklikk og Lagre Som)

Informasjonsvideo for Fluid Film Spray

Tagger fluid film rust spray, fluid film spray, fluid film spray pris, lanolin spray, lanolin spray rust, hvor kjøpe fluid film, fluid film forhandler, fluid film pris, fluid film pakke, fluid film norge

Andre kunder har også kjøpt