Liquid A

Liquid A

2.259,00 NOK

Veil. salgspris 2.259,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 201082
Lagerstatus: Ikke på lager
stk.

Liquid A - 19 Liter

Liquid A er et korrosjonshindrende belegg, smøremiddel og penetrant for alle metaller. Det gir beskyttelse mot angrep fra fuktighet og saltløsninger, og kan brukes til å myke opp og fjerne kraftig rust. 

Det er utmerket til lagring eller forsendelse av metaller og utstyr, og brukes til vedlikehold av fly, tungt maskineri, marint utstyr (som ror, tomrom, utilgjengelige områder), gruveutstyr, gårdsmaskiner og biler. Det brukes også i raffinerier, saltanlegg, kraftverk og gasselskaper.

Beskrivelse:

Fet gul, gjennomsiktig væske. Lanolinbasert belegg. Løsemiddelfri. Giftfri. Vil ikke fordampe. Reagerer med fuktighet og danner en myk gelatinøs barriere. Denne blandingen er kjemisk kombinert og er forårsake derfor ikke korrosjon.

Beregnet dekningsgrad er som følger: 1,22 liter / m2.

Hvis forholdene tilsier et tyngre belegg eller smøremiddel, se andre FLUID FILM® produkter.

Forberedelser:

Ingen sandblåsing nødvendig. Fjern flassende rust og skrellmaling. Bryt blemmer større enn 25 mm. Fjern alt stående vann. Rens opp alt rusk og silt.

Hvis det ikke er nødvendig med langvarig beskyttelse og det ikke er tid til overflatebehandling, kan det påføres eksisterende rust og tetninger. Liquid A vil myke opp denne rusten, og den kan falle av og etterlate overflaten ubeskyttet. Derfor kan overflateinspeksjon avdekke nødvendigheten av vedlikehold.

 

Leveres på 19 Liters beholder.