Pigghakke / Spisshakke

Pigghakke / Spisshakke

439,00 NOK

Veil. salgspris 439,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 420104
Lagerstatus: 2 stk. på lager
stk.

Pigghakke / Spisshakke - Protechnik

Totalvekt: 2,73 kg.

Pigghakke: Et Essensielt Verktøy for Profesjonell og Privat Bruk

Pigghakken, også kjent som spisshakke, er et uunnværlig verktøy for mange typer arbeid, både profesjonelt og privat. Dette kraftige håndverktøyet brukes hovedsakelig til å bryte opp hardt underlag som stein og asfalt, og det er spesielt nyttig i grave- og anleggsarbeid.

Funksjoner og Design

En av de mest populære modellene på markedet er pigghakken fra Protechnik, som veier 1,5 kg og er utstyrt med et glassfiberhåndtak. Dette håndtaket er ikke bare motstandsdyktig mot ulike værforhold, men gir også en betydelig lengre levetid sammenlignet med tradisjonelle trehåndtak.

Vibrasjonsdemping

En viktig egenskap ved Protechnik pigghakken er det gummibelagte håndtaket. Dette gir ekstra vibrasjonsdemping, noe som er avgjørende for å redusere belastningen på brukerens hender og armer under intensiv bruk. Dette gjør det mulig å arbeide lengre perioder uten å oppleve ubehag eller utmattelse.

Vekt og Balanse

Totalvekten på 2,73 kg gjør denne pigghakken til et kraftig verktøy som kan håndtere tøffe arbeidsforhold. Kombinasjonen av vekt og balanse gir brukeren muligheten til å utføre presise og kraftfulle slag, noe som er spesielt nyttig ved arbeid med hardt og kompakt materiale.

Bruksområder

Pigghakker er essensielle i en rekke bransjer og situasjoner. Her er noen av de vanligste bruksområdene:

Anleggsarbeid

På byggeplasser brukes pigghakken ofte til å bryte opp asfalt, betong og stein. Dette er spesielt viktig ved veiarbeid, hvor det er nødvendig å fjerne gammel asfalt for å legge ny vei.

Hagearbeid

For hageentusiaster er pigghakken et nyttig verktøy for å fjerne store steiner og røtter fra jorda. Dette gjør det lettere å klargjøre bakken for planting og andre hageprosjekter.

Redningsarbeid

I nødsituasjoner, som ved jordskjelv eller andre naturkatastrofer, kan pigghakken være avgjørende for å redde liv. Den kan brukes til å bryte gjennom ruinene for å nå innesperrede personer.

Konklusjon

Pigghakken fra Protechnik er et robust og pålitelig verktøy som kan brukes til en rekke krevende oppgaver. Med sitt glassfiberhåndtak og gummibelagte grep tilbyr den både holdbarhet og komfort, noe som gjør den til et ideelt valg for både profesjonelle og private brukere. Enten du arbeider på en byggeplass, i hagen, eller i en nødsituasjon, vil denne pigghakken være en uvurderlig del av ditt verktøysett.

Tagger hakke