Hagespade - Spiss

Hagespade - Spiss

298,00 NOK

Veil. salgspris 298,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 603568
Lagerstatus: 5 stk. på lager
stk.

Hagespade - Spiss - 110cm

En hagespade er et uunnværlig redskap for enhver hageentusiast, og den spisse varianten er spesielt nyttig for å trenge gjennom hard jord og røtter. En kraftig hagespade med spiss blad er designet for å takle tøffe hagearbeidsoppgaver, og det finnes flere faktorer som gjør en god spade til en verdifull investering.

Lengde: 110 cm
Bredde: 22 cm
Vekt: 1,8 kg

Konstruksjon og Materialer

Denne spesifikke hagespaden har et blad som måler 22x30 cm og er pulverlakkert. Pulverlakkeringsprosessen innebærer at et tørr pulver blir påført bladet og deretter herdet i en ovn. Dette gir en slitesterk og rustbestandig overflate som forlenger spadens levetid. Det spisse bladet gjør det enkelt å penetrere kompakt jord og skjære gjennom røtter, noe som gjør gravearbeidet mer effektivt.

Bladet er festet til skaftet med to nagler, noe som gir ekstra styrke og stabilitet. Dette er spesielt viktig når man jobber med harde eller steinete jordtyper, da det sikrer at bladet ikke løsner fra skaftet under bruk.

Skaft og Håndtak

Skaftet på denne hagespaden er laget av tre og har en diameter på 35 mm. Tre er et tradisjonelt materiale for hageredskaper på grunn av dets naturlige fleksibilitet og styrke. Skaftet er lakkert, noe som gir en glatt overflate som er behagelig å holde i, og som også beskytter treverket mot fukt og råte.

På toppen av skaftet finner vi et gripevennlig plasthåndtak som er naglet fast. Dette håndtaket sikrer et godt grep, selv når man arbeider med våt eller gjørmete jord. Den ergonomiske utformingen av håndtaket bidrar også til å redusere belastningen på hender og håndledd, noe som er viktig for å kunne jobbe komfortabelt over lengre perioder.

Dimensjoner og Vekt

Med en total lengde på 110 cm gir denne hagespaden god rekkevidde og mulighet for å arbeide i en komfortabel posisjon. Lengden er ideell for å kunne utnytte kroppens vekt til å drive spaden ned i jorden, noe som reduserer behovet for ren muskelkraft. Spaden veier 1,5 kg, noe som gir en god balanse mellom styrke og håndterbarhet. Vekten bidrar til å gjøre spaden solid nok til å takle krevende oppgaver, samtidig som den ikke blir for tung til å bruke i lengre perioder.

Bruksområder

En hagespade med spiss blad er spesielt nyttig for planting av busker og trær, hvor det er nødvendig å grave dype hull. Den er også effektiv for å løsne jord og forberede bed, samt for å fjerne ugress med dype røtter. Den spisse formen gjør det lettere å arbeide i steinete eller kompakt jord, der en flatere spade kan komme til kort.

Andre kunder har også kjøpt