Tenkespill 5-i-1

Tenkespill 5-i-1

299,00 NOK

Veil. salgspris 299,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 578954
Lagerstatus: 24 stk. på lager
stk.

Tenkespill / Hjernespill - 5-i-1

Hensikten med tenkespill er å sette hukommelsen din på prøve gjennom en rekke spill og oppgaver. Det er bevis på at noen av disse spillene kan være nyttige for å finpusse evner som beslutningstaking, responstid og korttidsminne som kan forringes med aldring.

En ytterligere fordel med tenkespill er at de legger vekt på forbedring av oppmerksomhetsspenn, en ferdighet som kan brukes både i ditt personlige og profesjonelle liv.

Med tidsbestemte utfordringer og raske runder designet for å teste din hastighet, konsentrasjon og kapasitet for raske og nøyaktige reaksjonstider, legger hjernespill også stor vekt på å hjelpe deg med å forbedre reaksjonstidene dine.

Hensikten med tenkespill er å måle din mentale smidighet. Dette har å gjøre med din evne til kritisk tenkning og problemløsningseffektivitet.

Totalt sett har det å spille tenkespill mange fordeler. Selv om ikke alle disse fordelene støttes av forskning og data, kan det ikke nektes at de får deg til å føle deg mer produktiv og hjelper deg å bli mer mentalt skarp etter en kort periode med hverdagslige utfordringer.

Spesifikasjoner:

Merke: Lifetime Games
Dimensjoner: 75 x 260 x 320 mm
Vekt: 813 gram

Andre kunder har også kjøpt