Grønnsakskniver - Sett à 3 kniver - Alpina

Grønnsakskniver - Sett à 3 kniver - Alpina

59,00 NOK

Veil. salgspris 59,00 NOK

Klarna

Ingen vurdering

Modell/varenr.: 570735
Lagerstatus: 14 stk. på lager
stk.

Grønnsakskniver / sprettekniver - Sett - Alpina

Dette imponerende knivsettet med grønnsakskniver inneholder ikke bare tre forskjellige kniver, men det gir deg også en omfattende liste over funksjoner som vil forbedre din matlagingsopplevelse betydelig. Hver av de tre knivene har sin egen unike funksjon, og sammen utgjør de den perfekte samlingen for å lage en rekke deilige retter. Den moderne og praktiske designen gjør knivene ekstremt brukervennlige, og det er en ekstra bonus at de kan trygt vaskes i oppvaskmaskinen, noe som gjør rengjøringen en lek.

Egenskapene som virkelig skiller dette knivsettet fra mengden inkluderer:

Rustfrie stålblader: Knivbladene er laget av rustfritt stål, som ikke bare gir langvarig skarphet, men også en utrolig holdbarhet som sikrer at knivene vil vare i mange år.

Komfortable PP-håndtak: De ergonomiske PP-håndtakene gir et sikkert grep og gjør det enkelt å håndtere knivene med presisjon og kontroll.

Dette praktfulle settet inneholder følgende kniver:

Skrellekniv (18 cm): Denne kniven er perfekt for presis skrelling og kutting av frukt og grønnsaker. Du kan lage tynne, jevne skiver med letthet.

Grønnsakskniv (19 cm): Denne kniven er ideell for å kutte, hakke og skive en rekke forskjellige grønnsaker. Den gir deg den nødvendige presisjonen og kontrollen for å mestre ethvert oppskrift.

Tomatkniv (19 cm): Denne kniven er spesielt designet for å skive tomater og andre myke ingredienser uten å knuse dem. Med denne kniven kan du lage tynne og delikate skiver med letthet.

Med dette allsidige knivsettet er du klar for en rekke kulinariske eventyr. Utforsk nye oppskrifter og oppdag gleden ved å lage deilige måltider med de riktige verktøyene. Og når du er ferdig, kan du enkelt kaste knivene i oppvaskmaskinen for en problemfri rengjøring. Dette settet vil virkelig heve din matlagingsopplevelse til nye høyder.

Andre kunder har også kjøpt