Campinglykt OSEAN LED

Campinglykt OSEAN LED

799,00 NOK

Veil. salgspris 799,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 671057
Lagerstatus: 4 stk. på lager
stk.

Campinglykt LED - OSEAN

Er du en campingentusiast som alltid er på utkikk etter det perfekte utstyret for dine friluftseventyr? Vel, da har vi akkurat det du trenger! La oss snakke om campinglykten - den ultimate følgesvennen i mørket når du utforsker naturen.

Campinglykter er utmerkede lyskilder som vil lyse opp selv de mørkeste nettene. Uansett om du camper i et telt eller tilbringer natten under åpen himmel, vil en teltlykt være din beste venn. Disse fantastiske produktene kommer i ulike varianter og størrelser, slik at du kan finne den som passer best til ditt behov.

Moderne Campinglykt med Tradisjonelt Design

Denne campinglykten kombinerer det beste fra to verdener: et tidløst og klassisk utseende sammen med den nyeste LED-teknologien. Den gir en perfekt blanding av estetikk og funksjonalitet for dine campingeventyr. Lykten er en etterligning av den gamle Petromax parafinlampen.

Campinglykten er utstyrt med to LED-funksjoner:

 1. Varmhvit LED-filament – Denne gir en koselig glød som ikke bare er visuelt tiltalende, men også skaper en behagelig atmosfære rundt leirplassen.
 2. Kaldhvit LED – Denne sørger for et kraftig og klart hvitt lys, perfekt for de gangene du trenger godt syn i mørket.

Du har full kontroll over lysstyrken, takket være en trinnløs dimmefunksjon. Velg ønsket lysstyrke, alt fra et svakt skimmer til en kraftig belysning på opptil 500 lumen.

Praktiske Funksjoner for Eventyreren

 • Ladeport: USB C-porten sørger for enkel lading. En USB til USB-C kabel følger med, så du trenger ikke bekymre deg for ekstra tilbehør.
 • Robusthet: Lykten er designet for å tåle utfordringene i friluftslivet. Den er både sprut- og støtsikker. I tillegg beskytter et solid gitter lampen, mens en kraftig opphengsbøyle gir flere monteringsmuligheter.
 • Batteri og Brukstid: Med et 4000mAh Lithium batteri, garanterer denne lykten langvarig belysning. Avhengig av valgt lysstyrke og modus, kan den vare fra 2,5 til 216 timer per oppladning. Full opplading tar kun 4-5 timer.
 • Ekstra USB-utgang: En ekstra funksjon er den innebygde USB 5v1A utgangen, som lar deg lade mobile enheter som telefoner når du er på farten.

Spesifikasjoner

 • Vekt: 915 gram
 • Dimensjoner: 237x146mm

Denne campinglykten er ikke bare et verktøy, men også en følgesvenn som vil lyse opp dine natteventyr i mange år fremover.

Vi vet alle hvor frustrerende det kan være å snuble rundt i mørket mens man prøver å finne frem. Men med en campinglykt blir det mulig å navigere trygt og enkelt. Lyset fra disse lyktene bidrar også til å skape en koselig atmosfære rundt leirplassen.

Så hvorfor vente? Ta med deg vår oppladbar campinglykt på ditt neste eventyr, og se hvor mye mer moro og komfortabelt det blir når lyset følger deg overalt!

Campinglykter er utmerkede lyskilder som vil lyse opp selv de mørkeste nettene. Uansett om du camper i et telt eller tilbringer natten under åpen himmel, vil en teltlykt være din beste venn. Disse fantastiske produktene kommer i ulike varianter og størrelser, slik at du kan finne den som passer best til ditt behov.

Vi vet alle hvor frustrerende det kan være å snuble rundt i mørket mens man prøver å finne frem. Men med en campinglykt blir det mulig å navigere trygt og enkelt.

Funksjoner og fordeler ved OSEAN LED campinglykt

 • Kraftig LED-lys som gir god belysning
 • Lang batterilevetid for lengre brukstid
 • Vanntett design som tåler ulike værforhold

OSEAN LED campinglykt er utstyrt med kraftig LED-lys som gir enestående belysning under campingturer. Uansett om du trenger lys til å sette opp teltet, lage mat eller bevege deg rundt leirplassen om natten, vil denne lykten gi deg den nødvendige lysstyrken.

En av de største fordelene med OSEAN campinglykten er dens lange batterilevetid. Med et pålitelig batteri kan du være trygg på at lykten varer lenge nok til å dekke dine behov. Du trenger ikke bekymre deg for å gå tom for strøm midt i natten når du er langt fra sivilisasjonen.

Værforholdene kan være uforutsigbare når man camper, men med OSEAN campinglykt trenger du ikke bekymre deg. Den har en vanntett design som tåler vannsprut og er også støtsikker. Dette gjør at du kan stole på lykten uansett hva slags vær du møter på.

Enten det er behov for ekstra lys inne i teltet, langs stien eller rundt leirplassen, vil OSEAN LED campinglykt gi deg den gode belysningen du trenger. Batteriets lange levetid sikrer at lykten varer gjennom hele natten uten problemer. Og med den vanntette designen kan du stole på at lykten fungerer selv i dårlig vær.

Praktisk løsning: Campinglykt med LED lys og powerbank

Du har nå lært om funksjonene og fordelene ved OSEAN LED campinglykt. Denne praktiske løsningen kombinerer et sterkt LED lys med en innebygd powerbank, slik at du kan nyte campingopplevelsen uten å bekymre deg for mørket eller tomme batterier. Med sin kompakte størrelse og holdbare konstruksjon er denne campinglykten ideell for utendørsaktiviteter som camping, fotturer, fiske og mer.

Så hvorfor nøye deg med å slite med lommelykter eller gamle lykter når du kan oppgradere til en OSEAN LED campinglykt? Denne allsidige lykten vil ikke bare gi deg kraftig belysning i mørket, men den vil også sikre at du alltid har en backup-strømkilde tilgjengelig for dine elektroniske enheter. Gjør campingopplevelsen enda bedre ved å investere i denne praktiske løsningen i dag!

Vanlige spørsmål om OSEAN LED campinglykt

Hvordan lader jeg campinglykten?

Du kan lade OSEAN LED campinglykt ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Koble kabelen til en strømkilde som en datamaskin, en veggadapter eller en bærbar powerbank, og deretter til lykten. Når den er koblet til strømkilden, vil indikatorlampen vise at ladingen pågår.

Hvor lenge varer batteriet på campinglykten?

Batteritiden på OSEAN LED campinglykt varierer avhengig av lysstyrken du bruker. På den laveste innstillingen kan batteriet vare opp til 216 timer, mens det på den høyeste innstillingen kan vare i opptil 2,5 timer. Du kan også spare batteritid ved å bruke lykten som en powerbank kun når nødvendig.

Er campinglykten vanntett?

Ja, OSEAN LED campinglykt er vanntett med en IPX4-klassifisering. Dette betyr at den tåler sprut og regn, men den bør ikke senkes ned i vann eller utsettes for kraftig nedbør over lengre tid. Sørg for å tørke av lykten før du lader den.

Hvor kraftig er lyset på campinglykten?

OSEAN LED campinglykt har en lysstyrke på opptil 500 lumen. Dette gjør det ideelt for campingaktiviteter hvor du trenger godt syn i mørket, enten det er for å finne veien rundt leirplassen eller utforske omgivelsene om natten.