Jobmaster Antiflame Kjeledress

Jobmaster Antiflame Kjeledress

1.199,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Jobmaster Antiflame Kjeledress JM 90430

Jobmaster Antiflame Kjeledress JM 90430 er et avansert plagg designet for å gi optimal beskyttelse i farlige arbeidsmiljøer. Denne kjeledressen kombinerer høy komfort med avanserte sikkerhetsegenskaper, noe som gjør den til et ideelt valg for arbeidere i offshore-industrien og andre bransjer der eksponering for varme og flammer er en risiko.

Materiale og Design

Kjeledressen er produsert i et 350 grams stoff som er Øko-Tex 100 sertifisert. Stoffet består av 99% bomull og 1% AS Castor Xinke Protective, et antistatisk materiale som er behandlet med pyrovatex for å være flammehemmende gjennom hele plaggets levetid. Dette sikrer at beskyttelsen ikke reduseres over tid, selv etter gjentatte vask.

Sikkerhetsstandarder

Jobmaster Antiflame Kjeledress JM 90430 oppfyller en rekke internasjonale sikkerhetsstandarder:

  • EN ISO 11611, klasse 1 A1+A2: Beskytter mot varme fra sveising og beslektede prosesser.
  • EN ISO 11612, A1, A2, B1, C1, D0, E3, F1: Gir beskyttelse mot forskjellige typer varme og flammer.
  • EN 1149: Sikrer antistatiske egenskaper.

Praktiske Egenskaper

Kjeledressen leveres med kneputer som standard, noe som gir ekstra komfort for arbeidere som ofte jobber på knærne. Den har også knapper og 50 mm offshore-reflekser for bedre synlighet og sikkerhet i dårlige lysforhold.

Størrelser og Farge

Jobmaster Antiflame Kjeledress JM 90430 er tilgjengelig i størrelsene 46 til 66, og kommer i marineblå med reflekser. Denne fargen er valgt både for sitt profesjonelle utseende og for å bidra til økt synlighet i arbeidsmiljøer.

Konklusjon

Jobmaster Antiflame Kjeledress JM 90430 er et pålitelig valg for arbeidere som trenger maksimal beskyttelse mot flammer og varme. Med sin kombinasjon av høy kvalitet materialer, flammehemmende behandling og overholdelse av strenge sikkerhetsstandarder, tilbyr denne kjeledressen både sikkerhet og komfort. Enten det er i offshore-industrien eller i andre farlige arbeidsmiljøer, gir JM 90430 den nødvendige beskyttelsen for å sikre tryggheten til arbeidere.

Med denne kjeledressen kan arbeidere være trygge på at de har på seg et plagg som gir langvarig beskyttelse og komfort, slik at de kan fokusere på jobben uten bekymringer for deres sikkerhet.

 

Andre kunder har også kjøpt