Fortøyningssjakkel - SAFEX®

Fortøyningssjakkel - SAFEX®

Pris fra 259,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Fortøyningssjakkel fra SAFEX®

Fortøyningssystemer er komplekse og ofte kritiske for sikkerheten til både fartøy og infrastruktur ved kysten. For å sørge for at alle delene av systemet fungerer sømløst sammen, er det viktig med pålitelige koblingspunkter. Ett av disse er fortøyningssjakler, som brukes for å koble sammen flere komponenter i systemet. I denne artikkelen vil vi se nærmere på SAFEX® fortøyningsjakler og deres bidrag til et robust fortøyningssystem.

Fortøyningssjakkel beskrivelseFortøyningssjakkel SAFEX dimensjoner og tekniske data

Hva er SAFEX® fortøyningsjakler?

SAFEX® fortøyningsjakler er spesialdesignet for bruk som koblingspunkt i fortøyningssystemer. Disse sjaklene spiller en avgjørende rolle i å sørge for at systemet forblir sammenkoblet, selv under ekstreme forhold som stormer eller sterke bølger.

Materiale og utførelse

Noe av det som skiller SAFEX® fortøyningsjakler fra andre sjakler på markedet, er deres robuste konstruksjon. De er smidd av seigherdet stål, som gir dem enestående styrke og holdbarhet. I tillegg kommer sjaklene i en varmgalvanisert utførelse, som beskytter stålet mot korrosjon. Dette er spesielt viktig i marine miljøer der saltvann kan bryte ned metaller raskt.

Design og brukervennlighet

En annen innovativ egenskap ved SAFEX® fortøyningsjakler er deres innsunkne 6-kanthode til bolt. Denne funksjonen gjør monteringen enklere, da den forhindrer bolten fra å rotere under bruk. Dette bidrar til økt brukervennlighet, samtidig som det forbedrer sjakkelenes sikkerhet og pålitelighet ved bruk.

Fortøyningssystemer er avgjørende for sikkerheten til sjøfartsrelaterte operasjoner. Med elementer som SAFEX® fortøyningsjakler, som er robust konstruert og designet for brukervennlighet, kan man sikre at systemene fungerer som de skal, selv under de mest utfordrende forhold. For de som er involvert i maritime operasjoner, er det viktig å investere i kvalitetskomponenter som disse for å garantere sikkerhet og effektivitet.

Tagger Oppdrettssjakkel, Sjakkel, Sertifisert Sjakkel

Andre kunder har også kjøpt