Krepseteiner

Krepseteiner

Produktet er utsolgt.

390,00 NOK

Veil. salgspris 367,00 NOK

Basert på 2 Vurderinger
Lagerstatus:

Ikke på Lager.

Krepseteiner

Krepseteiner regler
 

Teiner som er ment for å fange fisk og sjøkreps trenger ikke ha fluktåpninger. Det er heller ikke dybdekrav på krepseteiner. Men hvis du derimot plasserer dem der hvor de mest sannsynlig også kan komme til å fange hummer, må de utstyres med fluktåpninger / rømningsveier.
 

Hummefiske er strengt regulert. Du kan lese om fangst kreps og hummer, og bruk av teiner/ruser her hos Fiskeridirektoratet.

Krepseteiner i lenke


Du kan fiske med inntil 20 teiner eller ruser. Så en person uansett antall båter kan ikke fiske med mer enn 20 teiner.

 

Eksempelvis:
 

> En og samme person kan bruke maksimum 20 teiner selv om han har flere fartøy.
> Flere personer kan bare fiske med opptil 20 teiner hvis de fisker fra samme fartøy.

 

Krepseteiner dybde

Vi leser ut ifra ulike forumer og innlegg at man må nok belage seg på å forske litt selv. Men det vi ser går igjen er at kreps trives forholdsvis dypt. Kanskje 150 - 250 meters dybde, men også helt ned til så grunt som 30 meter. Den trives best på på leire eller mudderbunn (bløt bunn).

Krepseteiner agn
 

Folk rapporterer at sild kan være et godt agn. Andre har brukt kattemat med godt hell. Poenget er at det lukter godt for sjøkrepsen.

Krepseteiner til salgs
 

Vår populære krabbeteine med notlin kommer nå i komplett ombyggingssett til krepsefiske. Krepseteinene har nytt og forbedret notlin som er meget sterkt. For at krepsen finner veien inn i teina monteres den medfølgende kalven i en ende, enkelt med de medfølgende strips. Krepseteinene selges umontert, da de ikke kan sendes montert på grunn av at de ikke kan slås sammen med kalvene montert.

 

Med i pakken:

 

1 stk teine
1 stk kalv til kreps
20 stk plaststrips

 

Dimensjoner:
 

Lengde: 75 cm
Bredde: 45 cm
Høyde: 30 cm

 

Utstyr for å ha agnet i har vi også. Velg mellom agnboks eller agnposer.

 

Disse teinene kan også brukes som reketeiner.

 

Tagger krepseteiner, krepseteiner regler, krepseteiner til salgs, krepseteiner i lenke, krepseteiner ferskvann, krepseteiner agn, krepseteiner ålesund, krepseteiner bergen, krepseteiner selges, krepseteiner pris, hvordan sette krepseteiner, agn til krepseteiner, agnbokser til krepseteiner, krepseteiner dybde, agnboks krepseteiner, antall krepseteiner, salg av krepseteiner, billige krepseteiner, beste krepseteiner, krepseteiner fiske

Andre kunder har også kjøpt