Vindusrens - Dunlop - 500ml

Vindusrens - Dunlop - 500ml

49,00 NOK

Veil. salgspris 49,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 201075
Lagerstatus: 28 stk. på lager
stk.

Vindusrens - Dunlop Glass Cleaner - 500ml

Dunlop Glass Cleaner vindusrens er det optimale valget for å oppnå krystallklare vinduer på kjøretøyet ditt. Denne praktiske sprayflasken gjør det enkelt å fjerne striper og smuss fra bilvinduene. Produktet er spesielt utviklet for å gi deg klare siktforhold under kjøring.

Perfekt for Bilvinduer

Dette glassrensemiddelet er spesielt formulert for å takle den skitten, flekker og striper som ofte samler seg på bilvinduene. Med minimal innsats kan du oppnå resultater som holder profesjonell standard.

Enkel å Bruke Sprayflaske

Den praktiske sprayflasken gir deg muligheten til nøyaktig målrettet rengjøring, slik at du kan fjerne smuss og skitt på en presis måte. Dette gir deg full kontroll over rengjøringsprosessen og sikrer en feilfri finish.

Ideell for Garasjen

Dunlop Glass Cleaner er et uunnværlig produkt for alle bilentusiaster. Denne hendige sprayflasken kan oppbevares i garasjen, i bagasjerommet på bilen eller i hanskerommet, slik at den alltid er tilgjengelig når du trenger den.

Produktspesifikasjoner:

  • Høyde: 27 cm
  • Bredde: 8 cm
  • Dybde: 5 cm
  • Vekt: 600 g
  • Volum: 500 ml
  • Range Plus: Nei

Velg Dunlop Glass Cleaner for den nødvendige klarheten og enkelheten som trengs for å holde bilvinduene rene og transparente. Sats på kvalitet og pålitelighet med Dunlop.