ěyebolter med Kile

ěyebolter med Kile

Pris fra 89,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Øyebolter / Bergbolter med kile

Hva er en øyebolt? Navnet "øyebolter med kile" kommer av boltens distinkte utforming. Øyebolten er en bolt med en løkke på toppen (øyedelen), og en kile nederst. Kilens form gjør at den kan settes inn i et forborret hull, og når belastningen legges på, blir kileformen klemt fast og gir en utrolig sterk og sikker forbindelse.

Våre typer øyebolter:

Type 1: Lengde total: 250 mm
Hull diameter: 45 mm
Tykkelse: 22 mm Ø
Type 2: Lengde total: 250 mm
Hull diameter: 35 mm
Tykkelse: 25 mm Ø
Type 3: Lengde total: 250 mm
Hull diameter: 30 mm
Tykkelse: 16 mm Ø
Type 4: Lengde total: 370 mm
Hull diameter: 30 mm
Tykkelse: 22 mm Ø
Type 5: Lengde total: 250 mm
Hull diameter: 34 mm
Tykkelse: 19 mm Ø
Type 6: Lengde total: 490 mm
Hull diameter: 65 mm
Tykkelse: 30 mm Ø
Type 7: Lengde total: 535 mm
Hull diameter: 90 mm
Tykkelse: 38 mm Ø

Hvordan kan øyebolter brukes?

Bruken av en øyebolt med kile innebærer vanligvis flere trinn. Først bores et hull i materialet der øyebolten skal monteres. Dette hullet må være dypt nok til å ta imot hele lengden av bolten, og bred nok til å tillate kileinnretningen å ekspandere. Kileøye-bolten settes deretter inn i hullet. Når lasten blir påført, vil kraften drive kilen ned i hullet, og utvide det til det punktet at det lager en utrolig tett og sikker forbindelse.

Dette gir en svært sterk ankerpunkt som kan brukes til å løfte eller dra last, avhengig av den spesifikke anvendelsen. En øyebolt med kile skal alltid installeres i henhold til produsentens spesifikasjoner for å sikre riktig bruk og sikkerhet. Feil installasjon kan føre til at bolten ikke fungerer som forventet, eller i verste fall, en kritisk feil som kan føre til skade eller skade på utstyr.

 

Tagger Bergbolt, °yebolter fjell, °yebolt m20, °yebolt betong, °yebolt med kile, °yebolt for fjell, °yebolt fjell, °yebolt ekspansjon, °yebolt til fjell, °yebolt galvanisert, °yebolt kile, kraftig °yebolt, °yebolt med ring, stor °yebolt

Andre kunder har også kjøpt