Frostvæske Gul

Frostvæske Gul

Pris fra 1.979,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Frostvæske Gul - Blåtind 774 D-F LongLife

Det anbefales å bruke Blåtind Professional LongLife 774 D-F Gul frostvæske hele året i alle typer vannkjølte forbrenningsmotorer. Frostvæske 774 D-F Gul Long Life er et full OAT-produkt med enestående langsiktig korrosjonsforebygging som er basert på monoetylenglykol. 

Den ble laget med den nyeste kjølevæsketeknologien og tilbyr de beste funksjonene for kjøling, frostbeskyttelse og langsiktig korrosjonsbeskyttelse. beskytter mot korrosjon, is og overoppheting. Frostvæsken er basert på den nyeste teknologien og har korrosjonshemmere basert på organiske tilsetningsstoffer. 

Den er NAP-fri og fri for borat og silikat (OAT). For å overholde de nyeste standardene for motorkjølevæske og korrosjonsbeskyttelse i moderne bilmotorer. Enestående motstand mot varme og høy toleranse for hardt vann.

Frostvæske Gul - Retningslinjer og dosering

Bør ikke kombineres med frostvæsker laget av silikat. Se tabellen for frostsikring. Når du fyller på, bruk alltid samme type frostvæske, og sørg for å bruke samme type. En 1:1 blanding er ideell. På grunn av beskyttelsen mot korrosjon, påfør ikke mindre enn 33 %. Byttefrekvens: Følg bruksanvisningen for bilen din. Skal ikke blandes med andre typer frostvæske. Det anbefales å bruke så rent vann som mulig, helst batterivann.

Egenskaper, fordeler og applikasjoner

 

 Anbefales for bruk hele året

 Beskytter mot korrosjon, frysing og overoppheting

 Opprettholdelse av fri flyt i kjølesystemer

 Personbil 2 000 timer eller 250 000 kilometers bruk

 8 000 timers bruk og 650 000 kilometer for lastebiler og busser

 

Sikkerhetsdatablad for Frostvæske Gul 774 D-F LongLife (Høyreklikk og Lagre Som)