Malingsskrape - Boxer - 50mm

Malingsskrape - Boxer - 50mm

219,00 NOK

Veil. salgspris 219,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 203585
Lagerstatus: 5 stk. på lager
stk.

Malingsskrape fra Boxer - Vendbar

En malingsskrape er et uunnværlig verktøy for alle som arbeider med maling og overflatebehandling. Den er spesielt utformet for å fjerne gammel maling, lakk og andre belegg fra ulike overflater, og sørger for at overflaten blir jevn og ren før ny maling påføres.

En av de beste malingsskrapene på markedet er malingsskrapen fra Boxer. Dette høykvalitetsverktøyet er utstyrt med et utskiftbart og vendbart blad, som forlenger levetiden betydelig. Bladet er 50 mm bredt, noe som gir en effektiv og rask fjerning av materiale, samtidig som det er presist nok til å jobbe i hjørner og langs kanter.

Malingsskrapen fra Boxer har et ergonomisk 2-komponentgrep laget av termoplastisk gummi (TPR). Dette gir et behagelig og sikkert grep under bruk, og gjør det mulig å jobbe over lengre tid uten å oppleve ubehag eller belastning i hånden. Det ergonomiske grepet bidrar også til bedre kontroll og nøyaktighet, noe som er spesielt viktig ved detaljarbeid.

Med sin robuste konstruksjon og brukervennlige design, er malingsskrapen fra Boxer et ideelt valg for både profesjonelle malere og hjemmeentusiaster. Den sikrer profesjonelle resultater i alle maleprosjekter, og er en pålitelig følgesvenn for de som ønsker å oppnå en perfekt finish.

Blad: 50 mm
2-komponentgrep - TPR 

Andre kunder har også kjøpt