Fibroboat - 0,2 Kg

Fibroboat - 0,2 Kg

139,00 NOK

Veil. salgspris 139,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 201424
Lagerstatus: 33 stk. på lager
stk.

Reparere Glassfiber Båt - Fibroboat 0,2 kg

En polyester, glassfiber-forsterket fugemasse som brukes der det er behov for et spesielt tykt lag med fugemasse på båter i laminert materiale.

Glassfiber reparasjonssett som er veldig motstandsdyktig mot støt. Tåler temperaturer mellom 30ºC og 125ºC.

Vekt: 200 Gram (0,2 kg)

Datablad for Fibroboat (Høyreklikk og Lagre Som)

Hvordan går du frem for å reparere din glassfiberbåt?

Reparasjon av en glassfiberbåt innebærer flere trinn som krever noen tekniske ferdigheter og riktig verktøy. Her er en generell veiledning for hvordan du reparerer en glassfiberbåt:

Vurder skaden: Før du begynner å reparere glassfiberbåten din, er det viktig å vurdere skadeomfanget. Dette vil hjelpe deg med å finne ut hvilken type reparasjon som trengs og materialene som kreves for jobben.

Klargjør området: Rengjør området rundt skaden med et løsemiddel som aceton for å fjerne voks eller oljer. Sand området rundt skaden med grovkornet sandpapir for å lage en ru overflate som reparasjonsmaterialet kan feste seg til.

Foreta reparasjonen: For små sprekker eller hull, bruk dette glassfiberreparasjonssettet som inkluderer epoksyharpiks og herder, glassfiberduk eller -matte og en plastspreder. Bland harpiksen og herderen i henhold til instruksjonene på settet og påfør den på det skadede området med sprederen. Legg et lag med glassfiberduk eller matte over reparasjonen og mett den med mer harpiks. Gjenta prosessen til det skadede området er dekket og la det herde.

For større områder kan det hende du må erstatte den skadede delen av båten med et nytt glassfiberpanel. Kutt panelet til størrelse og form, og bruk deretter harpiks og glassfiberduk eller matte for å feste det til båten.

Slip og finish: Når reparasjonen har herdet, bruk sandpapir for å jevne ut eventuelle grove kanter eller overflødig materiale. Påfør en gel coat på reparasjonen for å matche fargen og teksturen til resten av båten.
Husk at hvis du er usikker på hvordan du skal reparere glassfiberbåten din, er det alltid best å søke hjelp fra en profesjonell båtreparasjonstjeneste.

Tagger glassfiber reparasjon båt, glassfiber reparasjonssett

Andre kunder har også kjøpt