Gjøco Dekksolje

Gjøco Dekksolje

Pris fra 249,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Gjøco Dekksolje

Gjøco Dekksolje: Et Allsidig, Værbestandig Beskyttelsesmiddel for Tre.

Gjøco Dekksolje er et unikt produkt designet for å gi en høykvalitets, oljebasert impregnering, ideell for beskyttelse av tre både innendørs og utendørs. Dette produktet inneholder en nøye sammensatt blanding av filtrert tretjære, amerikansk terpentin og et sopphindrende middel som gir en overlegen og langvarig beskyttelse mot vær og vind, samt mot utvikling av sopp og mugg.

Gjøco Dekksolje er svært anvendelig, noe som gjør den til et utmerket valg for en rekke prosjekter. Det er spesielt effektivt over og under vannlinjen på både nye og gamle trebåter laget av ulike tresorter som furu, gran, mahogni, teak, eik, og lignende. Den danner en vannavvisende barriere, bidrar til å bevare det naturlige utseendet av treverket, og gir båtene en estetisk tiltalende og varig finish.

Men de praktiske bruksområdene for Gjøco Dekksolje strekker seg langt utover bare båter. Den er også et utmerket valg for impregnering og beskyttelse av utvendige dører og garasjeporter, og kan brukes for å øke levetiden og bevare utseendet på hagemøbler, terrasser, og lignende. Dens enestående evne til å motstå vær og slitasje gjør den til et effektivt og pålitelig beskyttelseslag, uansett om det er snakk om en robust utendørs benk eller en delikat innendørs dør.

Med sin robuste formel og allsidige anvendelighet er Gjøco Dekksolje et utmerket valg for alle som ønsker å bevare og beskytte treverket sitt. Den gir en kraftig og langvarig beskyttelse som er designet for å motstå selv de mest utfordrende værforhold, samtidig som den gir treverket en rik og attraktiv finish.

Datablad for Gjøco Dekksolje (Høyreklikk og Lagre Som)

Se andre produkter innen
Båtpleie.

Andre kunder har også kjøpt