Polytrol - Owatrol

Polytrol - Owatrol

Pris fra 264,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


POLYTROL - Farge- og Glansfornyer

Polytrol er et dypt penetrerende middel som revitaliserer og forbedrer glansen på falmede overflater uten å etterlate en film. Dette gir en umiddelbar klarhet og glans til overflatene, samtidig som det sikrer en langvarig effekt.

Polytrol er ideell for fornying av gelcoat, plast, stein, marmor, takstein, skifer, terracotta og mye mer. I tillegg gjenoppretter den glansen på aluminium, krom, bronse, maling og lakk.

Et viktig aspekt ved Polytrol er at den ikke inneholder silikon, noe som gjør den trygg og effektiv for mange ulike bruksområder.

Bruksområder og Tips

 

Hagemøbler: Gjenoppretter farge og glans til falmede møbler, og gir dem et nytt utseende.

Dører og Vinduer: Fornyer overflater som har mistet glansen på grunn av vær og slitasje.

Bilpleie: Ideell for å friske opp grå og stygge støtfangere, og gir tilbake bilens opprinnelige utseende.

 

Enkel påføring

 

Polytrol er tilgjengelig i både flytende form og som spray, noe som gjør påføringen enkel og praktisk, uansett hvilken overflate du jobber med. Velg sprayvarianten for en rask og jevn påføring på større områder.

Enten du ønsker å friske opp utendørs møbler, vindusrammer eller bilens eksteriør, er Polytrol den perfekte løsningen for å gi nytt liv til falmede overflater.

 

POLYTROL Fargefornyer spray 250ml

 

Owatrol Polytrol gir farge og ny glans tilbake på falmende overflater og gir lang holdbarhet. Inneholder ikke silikon. Fornyer gelcoat, plast, stein, marmor, taksten, skifer, aluminium, krom, bronse, maling, lakk m.m.

 

Før påføring av POLYTROL:

 

Rengjøring: Overflaten må være tørr, ren og fri for fett, voks, silikon etc. Om rengjøring er nødvendig, bruk et fettoppløsende middel eller egnet vaskemiddel. NET-TROL anbefales for rengjøring av stein, plast, gelcoat osv. Skyll godt og la det tørke i minst 12 timer.

Forberedelse: Beskytt områder som ikke skal behandles. Påfør POLYTROL med pensel eller klut. På metalloverflater brukes fin stålull dyppet i POLYTROL. Vær oppmerksom på renner og drypp.

Påføring: La virke i 10-20 minutter før overflødig olje fjernes med en ren lofri klut eller papirhåndkle. La tørke i minst 24 timer før bruk.

 

Fordeler med POLYTROL

 

Dyp penetrering: Penetrerer inn i dybden uten å skape film på overflaten.

Øyeblikkelig effekt: Gir umiddelbart ny klarhet og glans tilbake til falmede overflater.

Lang holdbarhet: Sikrer en langvarig effekt på behandlete overflater.

Bredt bruksområde: Fornyer gelcoat, plast, stein, marmor, takstein, skifer, terracotta, aluminium, krom, bronse, maling, lakk m.m.

Silikonfri: Inneholder ikke silikon, noe som gjør den trygg for mange ulike bruksområder.

 

Polytrol er det ideelle produktet for alle som ønsker å gi nytt liv til falmede og matte overflater, enten det gjelder møbler, byggdetaljer eller bilens eksteriør.

 


Polytrol - Gjenopprett farge og glans

Enten du vil gjenopplive og beskytte utendørs plast eller gi nytt liv til interiøret ditt, er Polytrol løsningen du har lett etter. Med Polytrol kan du enkelt gjenopprette fargen og glansen til falmet plast, metall, stein og mer.

Den dype penetreringsevnen til Polytrol skiller seg ut fra vanlige produkter på markedet ved å gi varig beskyttelse mot vær og solskader. Uansett om det er hagemøblene dine som trenger en oppfriskning eller båten din som trenger et løft, vil Polytrol levere imponerende resultater.

Utforsk den enkle måten å forvandle slitte overflater tilbake til sitt tidligere prakt med Polytrol. La produktet gjøre jobben sin mens du nyter det fantastiske resultatet – en kontrast du ikke trodde var mulig.

Hovedpoeng

 • Polytrol er en effektiv løsning for å gjenopprette glans og fargeulike overflater.
 • Bruk Polytrol på materialer som plast, metall, stein, fliser og mer for å fornye utseendet.
 • For best resultat, påfør Polytrol jevnt og la det virke i henhold til instruksjonene.
 • Vær oppmerksom på sikkerhetsforanstaltninger som å bruke vernehansker og arbeide i godt ventilerte områder.
 • Rådfør deg med Ofte stilte spørsmål-delen for ytterligere veiledning om Polytrol.
 • Ved å følge steg-for-steg anvendelsesinstruksjonene og tipsene i artikkelen, kan du oppnå optimalt resultat med Polytrol.

Hva er Polytrol

Dyptrengende egenskaper

Polytrol har dyptrengende egenskaper som gjør at det trenger dypt inn i materialet for å gjenopprette fargen effektivt. Dette sikrer en grundig og varig effekt på overflaten, spesielt ideelt for materialer som trenger dyp restaurering.

Den dyptrengende naturen til Polytrol sørger for en langvarig effekt som opprettholder fargen over tid. Resultatene varer lenge og gir en vedvarende glans på overflaten. Effekten av Polytrol er dermed både varig og pålitelig.

Uten silikon

Polytrol er formulert uten silikon, noe som eliminerer potensielle problemer med maling og lakkering. Den silikonfrie sammensetningen sikrer en ren og problemfri påføring uten silikonrester, noe som er viktig for overflater som krever silikonfri behandling.

Ved å velge et produkt uten silikon, kan du være trygg på at du unngår eventuelle komplikasjoner knyttet til maling eller lakkering. Polytrols silikonfrie formel gir deg muligheten til å behandle overflater uten bekymringer.

Bruksområder

Fornyelse av overflater

Når det gjelder fornyelse av overflater, er Polytrol et allsidig produkt som kan brukes på ulike materialer for å gjenopprette deres glans og farge. Enten det er plast, stein, terrakotta eller metaller, vil Polytrol bidra til å forbedre utseendet på dine eiendeler.

Plast og gelcoat

 • Spesielt egnet for plast- og gelcoatoverflater, Polytrol vil gjenopprette fargen på dine plastmøbler, båter og andre plastprodukter.
 • Produktet er ideelt for å fornye og beskytte plastoverflater, slik at de ser ut som nye igjen.

Stein og terracotta

 • Om du har stein- eller terracottaoverflater som trenger en fargeoppfriskning, er Polytrol løsningen.
 • Det vil gjenopprette den naturlige glansen og fargen på stein og terracotta, noe som er perfekt for å bevare og forbedre utseendet på slike materialer.

Metaller

 • For metaller som trenger fargegjenoppretting, viser Polytrol seg svært effektivt.
 • Ved bruk vil metaller få ny glans og farge uten å etterlate en film. Produktet er også ideelt for rustbeskyttelse og fornyelse av metallflater.

Gjenoppretting av glans

Polytrol er spesielt kjent for sin evne til å gjenopprette glans og farge på falmede overflater. Uansett om det er plast, stein eller metall, vil dette produktet gi en jevn og skinnende finish som gir nytt liv til dine eiendeler.

Hvordan Polytrol virker

Penetrerer uten å skape film

Polytrol trenger dypt inn i overflaten din uten å legge igjen noen film eller rester. Dette gir en naturlig følelse og utseende etter påføring, som om overflaten er gjenopprettet til sin opprinnelige tilstand. Denne egenskapen gjør Polytrol ideell for materialer som krever en naturlig restaurering.

 • Naturlig følelse og utseende etter påføring
 • Ideell for materialer som trenger en naturlig restaurering

Umiddelbar klarhet og glans

Etter påføring av Polytrol vil du umiddelbart se økt klarhet og glans på overflaten din. Resultatene er synlige øyeblikkelig og varer over tid, slik at du kan nyte den forbedrede estetikken lenge. Dette gjør produktet ideelt for øyeblikkelig forbedring av overflatens utseende.

 • Økt klarhet og glans umiddelbart
 • Resultatene varer over tid

Lang holdbarhet

Polytrol gir ikke bare umiddelbare resultater, men også langvarig effekt og beskyttelse mot vær og slitasje. Du kan være trygg på at resultatene opprettholdes over tid uten behov for hyppig vedlikehold. Dette gjør Polytrol ideell for materialer som trenger langvarig beskyttelse.

 • Beskyttelse mot vær og slitasje
 • Resultatene opprettholdes uten hyppig vedlikehold

Steg for steg anvendelse

Forberedelse av overflaten

Når du skal bruke Polytrol, er det viktig å sørge for at overflaten er ren og tørr. Dette vil bidra til bedre resultat etter påføring. Fjern eventuelle urenheter eller gammel maling fra overflaten før du begynner prosessen. Dette vil sikre optimal vedheft og effekt av Polytrol.

Påføring av Polytrol

Når det gjelder påføringen av Polytrol, kan du enkelt bruke en pensel, klut eller svamp. Sørg for å jevnt fordele produktet over hele overflaten du ønsker å behandle. Dette vil bidra til en jevn restaurering av fargen og gi et pent resultat.

Etterbehandling og vedlikehold

Etter at du har påført Polytrol, er det viktig å la det tørke og herde helt før du bruker den behandlede overflaten. Dette vil sikre best mulig effekt og holdbarhet av produktet. Husk også å vedlikeholde over tid for å bevare den opprinnelige effekten og utseendet. Regelmessig pleie er ideell for å opprettholde kvaliteten på de behandlede overflatene.

Tips for beste resultat

Anbefalt tilbehør

For å oppnå beste resultat med Polytrol, er det viktig å bruke anbefalt tilbehør. Dette sikrer en jevn og effektiv påføring av produktet. Ved å benytte riktig tilbehør, vil du kunne forbedre både brukeropplevelsen og sluttresultatet betydelig.

 • Bruk av anbefalt tilbehør garanterer en jevn distribusjon av Polytrol.
 • Tilbehøret bidrar til å maksimere effekten av produktet.
 • Velg riktig børste eller klut for å sikre optimal påføring uten søl eller spredning.

Dosering og tørketid

For nøyaktig påføring og maksimal effekt av Polytrol, er det essensielt å følge den anbefalte doseringen nøye. Dette vil hjelpe deg med å oppnå det ønskede resultatet uten overforbruk eller underdosering. Etter påføring er det viktig å la produktet tørke i henhold til angitt tidsperiode før du fortsetter med eventuell etterbehandling.

 1. Følg produsentens instruksjoner for korrekt dosering basert på området som behandles.
 2. La Polytrol tørke grundig i minimum den angitte tiden for å sikre full effektivitet.
 3. Etter tørketiden kan du vurdere behovet for ekstra lag avhengig av ønsket resultat.

Sikkerhetsforanstaltninger

Fareutsagn

Pass på farene ved bruk av Polytrol. Unngå kontakt med øyne, hud og miljøet. Dette sikrer trygg håndtering og bruk av produktet.

Det er viktig å være klar over at Polytrol kan være skadelig hvis det kommer i kontakt med øynene dine. Unngå derfor kontakt med øynene for å unngå irritasjon eller skade. Når du bruker Polytrol, sørg for å beskytte huden din ved å bruke hansker for å unngå potensiell hudirritasjon. Når du er ferdig med å bruke produktet, sørge for at det ikke lekker ut i miljøet, da dette kan ha negative konsekvenser.

Forsiktighetsutsagn

For din egen sikkerhet, må du alltid følge de angitte forsiktighetsreglene når du bruker Polytrol. Pass på at produktet oppbevares utilgjengelig for barn og dyr for å unngå utilsiktet inntak eller ulykker. Dette vil bidra til å redusere potensielle risikoer og skader.

Når du har fullført bruken av Polytrol, sørg for at lokket er godt lukket og produktet er lagret på et trygt sted utenfor rekkevidde for barn eller kjæledyr. Ved å ta disse enkle forsiktighetstiltakene, kan du sikre at produktet brukes på en trygg måte og unngå uheldige hendelser.

Varighet av effekt

Polytrol har en langvarig effekt som gir langvarig beskyttelse til overflater. Resultatene opprettholdes over tid, selv når de utsettes for ulike værforhold og slitasje. Dette gjør det ideelt for materialer som trenger vedvarende restaurering og beskyttelse.

Når du bruker Polytrol, kan du være trygg på at resultatene vil vare lenge, og at overflatene fortsatt vil se bra ut selv etter lang tids bruk. Dette gjør det til et pålitelig valg for å bevare og gjenopprette ulike materialer, uansett ytre påvirkninger.

Bruk på ulike materialer

Polytrol er egnet for en rekke materialer, inkludert plast, stein, metall og mange flere. Den allsidige bruken gjør det mulig å gjenopprette og beskytte ulike overflater med letthet. Uansett hvilket materiale du ønsker å behandle, vil Polytrol kunne hjelpe deg med restaureringen.

Med Polytrol kan du enkelt dekke et bredt spekter av materialer og deres restaureringsbehov. Enten det er plastmøbler som trenger en oppfriskning eller metallgjenstander som trenger beskyttelse mot rust, så er Polytrol et effektivt valg for å oppnå ønskede resultater.

Avsluttende bemerkninger

Dere har nå lært alt om Polytrol, inkludert hva det er, bruksområder, hvordan det virker, steg for steg anvendelse, tips for beste resultat, sikkerhetsforanstaltninger og svar på ofte stilte spørsmål. Ved å bruke Polytrol kan du enkelt gjenopprette glans og liv til ulike overflater rundt deg. Husk alltid å følge de anbefalte trinnene og sikkerhetsinstruksjonene for å oppnå optimal effekt.

Ikke nøl med å prøve ut Polytrol neste gang du trenger å friske opp overflater som plast, metall eller stein. Utforsk de mange fordelene dette produktet har å tilby, og nyt det fornyede utseendet det gir. Takk for at dere fulgte med på denne veiledningen!

Ofte stilte spørsmål

Hva er Polytrol?

Polytrol er en spesialbehandling laget for å gjenopprette, beskytte og forbedre fargen på falmet plastikk, lakkert metall og gelcoat.

Hvordan bruker jeg Polytrol?

Påfør Polytrol jevnt med en klut eller pensel, la det virke i noen minutter, og tørk deretter overflødig væske av.

Hvorfor bør jeg bruke Polytrol?

Polytrol gjenoppretter fargen på falmet materiale, gir langvarig beskyttelse mot UV-stråler og forbedrer utseendet til overflatene.

Er Polytrol trygt å bruke?

Ja, Polytrol er trygt å bruke så lenge du følger bruksanvisningen. Bruk hansker ved påføring og unngå kontakt med øynene.

Kan jeg bruke Polytrol innendørs?

Ja, Polytrol kan brukes både innendørs og utendørs på ulike materialer som plastikk, metall og treverk.

 

Tagger Owatrol, Polytrol