Rustfjerner - Ferro-bet

Rustfjerner - Ferro-bet

Pris fra 369,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Rustfjerner Ferro-bet

Rustfjerner - Rust Remover fra Ferro-bet

Ferro-Bet Rustfjerner fjerner rust og preparerer ståloverflaten før maling. Den forandrer også aktiv rust til passiv jernfosfat og hindrer videre rustutvikling under det nye malingslaget. Rustfjerneren kan påføres f.eks ved neddypping, med sprøyte eller med kost. Løs rust børstes vekk først. Når man oppnår en gråhvit hinne har Ferro-Bet Rustfjerner arbeidet seg inn i rusten. Denne hinnen kan da børstes eller spyles vekk. (Hvis overflaten er mørk og klebrig er prosessen ikke ferdig). Ved kraftig rustangrep må prosessen gjentas. Overflaten må ikke viderebehandles før den er helt tørr.

 

Mange av dere sliter den dag i dag med å finne produkter som kan ivareta metallets integritet selv etter et rustangrep. Enten ender det opp med en slipemaskin som pusser bort rusten, eller så males det bare direkte på rustuttredelsen. Om man skal velge mellom to onder, er det mye bedre å pusse bort rusten før man maler over metallet.


For på denne måten er det i alle fall mindre rust under malingen når et nytt angrep kommer, og malingen sitter bedre. Er dere derimot på jakt etter en langsiktig behandling vil jeg anbefale Ferro-Bet Rustfjerner som et meget godt alternativ for en langsiktig løsning på rustproblematikken. Ved å påføre Rustfjerneren på områdene med rustuttredelser vil metallet helt ned i porene være rustfrie.

 

Datablad for Rustfjerner (Høyreklikk og Lagre Som)

Se andre produkter innen
Kjemi.

Andre kunder har også kjøpt