Bensintilsetning - Motip

Bensintilsetning - Motip

179,00 NOK

Veil. salgspris 179,00 NOK

Klarna

Basert på 3 Vurderinger

Modell/varenr.: 212941
Lagerstatus: 6 stk. på lager
stk.

Bensintilsetning - Motip

Bensintilsetning fra Motip - Effektiv rensing og forbedret drivstoffsystemytelse

Motip's bensintilsetning er den ideelle løsningen for å bekjempe drivstoffsystemets utfordringer, fra tanken til forbrenningskammeret. Denne innovative formuleringen er kompatibel med alle bensinmotorer og gir en grundig rengjøring og vedlikehold av hele systemet.

Vår bensintilsetning har flere fordeler:

  1. Rensing av Drivstoffsystemet: Den effektivt fjerner driftsrelatert forurensning, inkludert harpiks og gummirester som kan hope seg opp i forgasseren og innsprøytningssystemet. I tillegg blir koksavleiringer og koksrester i det øvre sylinderområdet grundig fjernet.

  2. Fuktighetskontroll: Vårt tilsetningsstoff binder fuktighet og kondens i hele drivstoffsystemet, som kan være skadelig for motoren. Dette bidrar til å opprettholde en sunn og effektiv drift.

  3. Smøring og Beskyttelse: Bensintilsetningen smører og beskytter det øvre sylinderområdet, noe som forlenger motorens levetid og gir en jevnere ytelse.

  4. Forbedret Motorytelse og Reduserte Eksosutslipp: Med vår bensintilsetning kan du forvente en betydelig forbedring i motorytelse og samtidig redusere eksosutslippene. Dette gir ikke bare en bedre kjøreopplevelse, men også en mer miljøvennlig drift.

Velg Motip's bensintilsetning for å sikre at din bensinmotor forblir i topp stand og yter på sitt beste. Med vår kraftige formel kan du trygt kjøre med tillit og redusere miljøpåvirkningen samtidig som du forlenger levetiden til din kjøretøy.

 

Andre kunder har også kjøpt