3 Manns Telt - Coleman Laramie 3

3 Manns Telt - Coleman Laramie 3

4.499,00 NOK 5.998,00 NOK

Veil. salgspris 5.998,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 671062
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

3 manns telt - Coleman Laramie 3 Blackout

Laramie 3 er en av Colemans spennende nye utgivelser for dette året. Teltet har en vannsøyle på 6000 mm.

Bærbart fjelltelt for 3 mann

Teltet er ideelt for fjellturer i Norge, men det er også et utmerket alternativ hvis du ønsker et lettvektstelt som har plass til tre personer og oppakning.

Mørkt soverom

Colemans karakteristiske BlackOut Bedroom®-teknologi er omtalt i tunnelteltet. Dette indikerer at innsiden av teltet er totalt mørkt. Opptil 99 % av dagslyset filtreres ut av løsningen. Når du reiser med små barn og trenger et soverom som er mørkt for å hjelpe dem med å sovne, er det helt uvurderlig på lyse sommernetter i Norden.

Teknologien gjør ikke bare interiøret totalt mørkere, men senker også temperaturen inne i teltet med opptil 5 °C om dagen og øker den med opptil 1 °C om natten. De 5 gradene har mye å si, noe alle som har våknet i telt om morgenen når solen er ute kan bekrefte.

2 inngangspartier

Markisen gir 3,2 m2 tilgjengelig for å lagre sekken, sette sko osv., mot innerteltets 3,8 m2. I tillegg har teltet to innganger, slik at du kan starte dagen med en kopp kaffe og utsikt over begge sider av teltet fra dette stedet. Innvendig tak er 110 cm høyt.

Laramie 3 spesifikasjoner:

 

 Plass til 3 personer.

 Vekt: 3,7 kg.

 Sammenpakket dimensjoner: 20 x 40 cm.

 7 m2 i størrelse; 6000 mm i vannsøylen; og telstenger i aluminium (8,55 mm).

 Sammensetning: Ripstop polyester med PU-belegg (eksternt). Polyester tafetta (innvendig).

 Sømmene er teipet.

 Integrert teltgulv med sveisede sømmer i innerteltet.

 
Mindre telt med COLEMANs eksklusive Blackout Bedroom-teknologi er også tilgjengelige og er flotte for camping, bilturer, festivaler og andre korte utflukter. Denne teknologien garanterer mørke soverom og forbedret temperaturkontroll. Teltduken har UV-beskyttelse lik faktor 50+, noe som forlenger lerretets levetid og forbedrer fargebevaring. Det er også påført flammehemmende behandling på teltduken.