Ryddekniv - Protechnik

Ryddekniv - Protechnik

489,00 NOK

Veil. salgspris 489,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 571012
Lagerstatus: 6 stk. på lager
stk.

Protechnik Ryddekniv / Kvistøks

Ryddekniven / kvistøksen fra Protechnik er utformet for å være solid og funksjonell. Med en total lengde på 56 cm, gir den et kompakt, men kraftfullt verktøy for ulike utendørsbehov.

Dimensjoner:

Bladlengde: 20cm (200mm)
Skaftlengde: 36cm (360mm)
Total Lengde: 56cm (560mm)

Innovativt bladdesign

En av de mest unike egenskapene ved dette verktøyet er det 135° bøyde bladet. Dette gir brukeren mulighet til å kutte kvister og rydde buskas med presisjon og minimal anstrengelse.

Glassfiberhåndtak: Kombinasjon av styrke og komfort

Håndtaket, som måler 360 mm, er laget av høykvalitets glassfiber. Dette gir ikke bare verktøyet ekstra styrke, men sikrer også at støt fra hugging absorberes effektivt. Resultatet er en mer behagelig opplevelse for brukeren, med redusert risiko for hånd- og armskader.

Fordeler med støtabsorberende håndtak

Takket være det 360 mm lange glassfiberhåndtaket, kan brukeren hugge og rydde med selvtillit, vel vitende om at de vil ha minimal støtoverføring til hendene. Dette designet bidrar til lengre arbeidsøkter uten tretthet eller ubehag.

I sammendrag er Protechnik's ryddekniv/kvistøks et godt utformet verktøy som kombinerer styrke, funksjonalitet og komfort. Det er ideelt for de som ønsker å utføre skogryddingsoppgaver med presisjon og effektivitet.