Japansk Kokkekniv - Alpina

Japansk Kokkekniv - Alpina

199,00 NOK

Veil. salgspris 199,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 570733
Lagerstatus: 43 stk. på lager
stk.

Japanske Kokkenkniv fra Alpina

Oppdag Alpina's ekstra skarpe japanske kokkekniv som vil forvandle din matlagingserfaring på kjøkkenet. Denne rustfrie mesterverket er designet for å spare deg mye tid og frustrasjon i matforberedelsen. Med Alpina hakkekniven kan du enkelt håndtere en rekke kutteoppgaver med stil og presisjon.

Denne japanske kokkekniven er spesielt kjent for sin imponerende skarphet og skjæreevne. Den er nøye slipt for å sikre at hver eneste kutteopplevelse blir en nytelse. I tillegg har den et håndterbart formet håndtak som ligger komfortabelt i hånden din, slik at du kan jobbe effektivt og uten ubehag.

Det lett buede bladet gir deg ekstra kontroll og presisjon når du kutter kjøtt, grønnsaker og urter. Laget av høykvalitets rustfritt stål, er denne kniven både slitesterk og enkel å rengjøre og vedlikeholde.

Med en imponerende total lengde på ca. 31 cm og et blad som måler ca. 17 x 7,5 cm, gir denne kokkekniven deg den perfekte kombinasjonen av kraft og smidighet. Vekten på kniven er omtrent 260 g, noe som gjør den enkel å manøvrere og kontrollere.

Investeringen i Alpina's japanske kokkekniv vil ikke bare gjøre matlagingen din mer effektiv, men den vil også heve kjøkkenopplevelsen din til et nytt nivå. Gjør matlaging til en glede med denne praktiske, skarpe og stilige kniven fra Alpina.

  • Ideell for å kutte kjøtt, grønnsaker og urter
  • Håndterbart formet håndtak
  • Lett buet blad
  • Rustfritt stål
  • Lett å rengjøre og vedlikeholde

Spesifikasjoner:

Total lengde ca.: 31 cm
Mål på bladet B/H ca.: 16 x 7,3 cm
Vekt på kniven ca.: 320 g
 

Tagger kjøttøks, kokkekniv, japansk kokkekniv

Andre kunder har også kjøpt