Total Equivis ZS 32

Total Equivis ZS 32

1.299,00 NOK

Veil. salgspris 1.299,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 213001
Lagerstatus: 3 stk. på lager
stk.

Total Equivis ZS 32 - Hydraulikkolje

Hydraulikkoljen Equivis ZS 32 anbefales for bruk i alle typer hydraulikksystemer som opererer ved høye temperaturer og trykk (opp til grensen spesifisert av pumpeprodusenten).

Smøremidlet er spesielt godt egnet for hydrauliske systemer som opererer under ekstreme temperaturvariasjoner og utstyr som brukes utendørs.

Dette muliggjør rask start ved lave temperaturer og kontinuerlig drift gjennom hele året i applikasjoner innen landbruk, marine, transport og andre industrier.
 

 • Meget høy viskositetsindeks.
 • God skjærstabilitet.
 • Overlegen termisk stabilitet som unngår dannelse av slam selv ved høy temperatur.
 • Meget god oksidasjonsstabilitet som sikrer lang levetid for væsken.
 • Høy beskyttelse mot slitasje sikrer maksimal levetid for utstyret.
 • Utmerket hydrolytisk stabilitet som unngår filterblokkering.
 • Bemerkelsesverdig filtrerbarhet selv i nærvær av vann.
 • Utmerket beskyttelse mot rust og korrosjon.
 • Gode antiskum- og luftslippegenskaper ved bruk av silisiumfrie komponenter.
 • Svært lavt flytepunkt.
 • God demulgerbarhet som sikrer rask vannseparasjon.


Tilgjengelige pakkestørrelser:
20L.

Type olje: Høy viskositetsindeks antislitasje hydraulikkolje.

Baseolje: Mineralsk.

Kinematisk viskositet ved 40°C (cSt): 32
 


Hvorfor velge Total Equivis ZS 32?

Total Equivis ZS 32 er en spesielt utviklet hydraulikkolje fra TotalEnergies, skapt for å møte de strenge kravene i moderne hydrauliske systemer. Denne oljen tilbyr en rekke egenskaper som gjør den ideell for et bredt spekter av industrielle applikasjoner.

Viskositet og standarder: Equivis ZS 32 har en viskositetsklasse på 32 i samsvar med ISO 3448-standarden. Dette angir oljens flyteevne ved 40°C, som er typisk for hydraulikkoljer brukt under varierte temperaturforhold.

Egenskaper:

 • Beskyttelse mot slitasje: Oljen gir utmerket beskyttelse mot både slitasje og korrosjon. Dette bidrar betydelig til å forlenge levetiden til hydrauliske komponenter og systemer, og opprettholder deres pålitelige ytelse over tid.
 • Termisk stabilitet: Den har fremragende egenskaper for å opprettholde stabilitet ved høye temperaturer, noe som reduserer oljens nedbrytning og behovet for hyppige oljeskift.
 • Oksidasjonsbestandighet: Equivis ZS 32 er svært motstandsdyktig mot oksidasjon, noe som sikrer langvarig ytelse og bevarer oljens smøreevne gjennom hele driftsperioden.

Bruksområder: Denne hydraulikkoljen er allsidig og brukes bredt i ulike industrielle applikasjoner. Dette inkluderer produksjonsmaskiner, landbruksutstyr, anleggsmaskiner og andre hydrauliske systemer som krever pålitelig drift og høy ytelse under krevende forhold.

Materialkompatibilitet: Total Equivis ZS 32 er nøye formulert for å være kompatibel med vanlige tetningsmaterialer og metalltyper som brukes i hydrauliske systemer. Dette bidrar til å minimere risikoen for lekkasjer og sikrer effektiv drift uten komplikasjoner.

Produsent: TotalEnergies er anerkjent på verdensbasis som en ledende produsent av smøremidler og væsker av høy kvalitet. Deres produkter er kjent for å møte strenge industrielle standarder og for å levere pålitelig ytelse under varierte driftsforhold.

Total Equivis ZS 32 er derfor et pålitelig valg for alle applikasjoner som krever effektiv og pålitelig hydraulikkolje. Det anbefales sterkt å følge produsentens spesifikasjoner og anbefalinger for å sikre optimal ytelse og lang levetid for hydrauliske systemer.