TOTAL Olje

TOTAL Olje - Suveren Kvalitet og Slitestyrke

Assosiert med innovasjon og utvikling, er TOTAL en av de største produsentene av kvalitetssmøremidler i verden. Med et langt utvalg av høyytelses syntetiske motoroljer, giroljer, hydraulikkoljer, fett og spesialiteter, har de det en forbruker trenger for å beskytte kjøretøyets motor og holde den i stand i lang tid.

TOTAL gir konsekvent overlegen effektivitet fokusert på bedre sikring av motorer og forbedring av drivstoffeffektiviteten. I TOTAL's utvalg av bil- og lastebilmotoroljer har de utvikler innovativ Age Resistance Technology (ART) som holder motorene dine kjølige og beskytter dem mot mekanisk slitasje og korrosjon. Inkluder den forbedrede drivstoffytelsen, og du ser en jevn økning i kilometer uten at det koster skjorta.

Markedet har gått videre fra bare bensin- og dieselbiler, og basisoljer klarer ikke følge med. Den revolusjonerende TOTAL QUARTZ EV FLUID, som er viet til å gi mye bedre ytelse til elektriske og hybridbiler, forbedrer både ytelsen og forbruk samtidig som den motvirker at motoren blir for varm og reduserer slitasje.

TOTAL Olje til To-hjulinger

TOTAL forstår at motorsykler trenger et stort utvalg av motoroljer for å fylle ulike krav når det kommer til tohjulinger. Mange års screening har forskning og fremskritt resultert i TOTAL HI-PERF-varianten med distinkte mønstermolekyler. I tillegg til å beskytte sykkelmotoren mot sterk friksjon, jobber de også for å bekjempe skader fra plutselig bremsing og nesten konstante girskifter. Dette gir deg en enkel og lett kjøreglede, enestående pick-up og 74 % lavere slitasje selv under tøffe forhold.

preload spinner