Elektrotape - 19mm - Pro-Technik

Elektrotape - 19mm - Pro-Technik

19,00 NOK

Veil. salgspris 19,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 203630
Lagerstatus: 249 stk. på lager
stk.

Elektrotape fra PRO-TECHNIK: Kvalitet og Pålitelighet

Elektrotape 19mm / 20m svart fra PRO-TECHNIK er et førsteklasses produkt som er kjent for sin robuste struktur og høye strekkfasthet. Denne elektrotapen er laget av PVC med en sterk klebende overflate, noe som sikrer en utmerket vedheft til ulike overflater. Kombinasjonen av høy fleksibilitet og motstandskraft mot rivning gjør denne tapen ideell for en rekke anvendelser.

Dimensjoner:

  • Bredde: 19 mm
  • Lengde: 20 m
  • Tykkelse: 0,19 mm

Egenskaper:

  • Tykk og slitesterk: Den tykke strukturen gir ekstra styrke og langvarig holdbarhet.
  • Sterk klebeevne: PVC-materialet med en kraftig klebende overflate sikrer at tapen sitter godt på plass.
  • Høy strekkfasthet: Tapen tåler betydelig strekk uten å miste formen eller funksjonaliteten.
  • Fleksibel og rivebestandig: Selv om tapen er fleksibel, er den også motstandsdyktig mot rivning, noe som øker dens allsidighet og holdbarhet.

Bruksområder: Elektrotape fra PRO-TECHNIK er spesielt designet for isolering av elektriske ledninger. Den gir pålitelig beskyttelse mot mekaniske skader og værforhold, noe som er essensielt for å sikre trygg og stabil elektrisk forbindelse. I tillegg kan tapen brukes til tetting og sikring av ulike forbindelser, og garanterer dermed holdbarhet og sikkerhet for de elektriske installasjonene.

Med elektrotape fra PRO-TECHNIK får du et produkt som står for høy kvalitet og pålitelighet. Enten du trenger det for profesjonell bruk i elektriske installasjoner eller for mindre reparasjoner hjemme, vil denne tapen tilfredsstille dine behov med sin overlegne ytelse og holdbarhet.

Tagger tape, isolasjonstape, elektrikertape, elektrotape