Båtskrubb - Grå

Båtskrubb - Grå

65,00 NOK

Veil. salgspris 65,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 201429
Lagerstatus: 52 stk. på lager
stk.

Båtskrubb - Grå

En båtskrubb er en nøye utformet løsning for enkel og omfattende rengjøring av båten din. Denne båtskrubben er skapt med tanke på å ikke bare holde båten din ren, men også bidra til å bevare dens estetikk og utseende, samtidig som den forlenger båtens levetid.

Men denne båtskrubben stopper ikke ved bare rengjøring av båtens overflater. Den har en mangfoldig anvendelighet som strekker seg til mange aspekter av båtvedlikehold. Du kan med letthet benytte den til å rengjøre og fjerne smuss fra båtens dekk, fendere, gelcoat, skrog og andre båtrelaterte tilbehør. Den er designet for å takle et bredt spekter av forurensninger, enten det dreier seg om alger, mugg, oljesøl, eller annen type smuss som kan akkumulere seg over tid.

Det unike med vår båtskrubb er dens evne til å være skånsom mot båtens overflater, mens den fortsatt gir en grundig og effektiv rengjøring. Den balanserer perfekt mellom styrke og mildhet, noe som sikrer at båten din blir skinnende ren uten risiko for skade på overflatene. Denne grå båtskrubben er virkelig en uunnværlig komponent i din båtvedlikeholdsrutine.


Se andre produkter innen
Rekvisita.

Andre kunder har også kjøpt