Flåkniv - Dick 82264-15

Flåkniv - Dick 82264-15

559,00 NOK

Veil. salgspris 559,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 570826
Lagerstatus: 6 stk. på lager
stk.

Flåkniv - Dick 82264-15

Flåknivene fra vår ErgoGrip-serie er kompromissløse når det gjelder ergonomi og skarphet. Ser du etter en pålitelig, robust slakterkniv for daglig bruk? Uansett om det er i industrien, håndverket eller for hjemmeslakting, er ErgoGrip-knivene absolutt hygieniske flåkniver / slakterkniver av topp profesjonell kvalitet for arbeid uten tretthet. Vi bruker kun høykvalitets knivlegeringer (X55CrMo14) og materiale sammensetninger for både blad og grep i denne serien.

Klingelengde: 15 cm
Bruk: Flåing
Bredde: 2,30 cm
Høyde: 3,50 cm
Lengde: 27,20 cm
Vekt: 0,13 kg

Balansert Hardhet

Bladets hardhet på 56° HRC reduserer materialet betydelig, og en høy levetid for skjæren er mulig. Dette betyr for deg: mindre behov for sliping og skjerping. I vår spesielle herdeprosess herdes hver kniv individuelt og overvåkes - med det beste resultatet når det gjelder hardhet og struktur. Hver kant er utstyrt med en poleringsavtak: enda skarpere, enda raskere, enda bedre - også på grunn av den brukte skjærende og bladgeometrien. Ved å alltid ha skarpe kniver er det mulig å spare materialer og tid, oppnå høyere produktivitet og redusere ulykker ved å arbeide uten tretthet og skånsom kraft.

Høyeste Hygiene

Den polerte overflaten på flåkniven gjør at det fester seg færre rester på bladet, noe som gjør det korrosjonsbestandig og enklere å rengjøre. Det er ingen sprekk ved bladets utgang fra håndtaket, håndtaket suger verken til seg fett eller smuss, det er fortsatt lett å rengjøre, varmebestandig, støt- og slitasjebestandig. Serien inneholder ulike håndtallsfarger for ulike bruksområder eller formål. Ved hjelp av fargekodingen kan hygienen ytterligere forbedres og forenkles. Ikke bare derfor er knivene tildelt det amerikanske hygiene- og kvalitetssertifikatet NSF.

Tagger Flåkniv, Slaktekniv, Slakterkniv