SynPower 2T, Snøscooter / motorsykkel

SynPower 2T, Snøscooter / motorsykkel

259,00 NOK

Veil. salgspris 259,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 212939
Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

2-takts olje til snøscooter - SynPower 2T

SynPower 2T er den ideelle helsyntetiske 2-taktsoljen for en bred rekke snøscootre og motorsykler som er utstyrt med 2-takts motorer. Dette førsteklasses produktet går langt utover de standardene som stilles av de fleste motorprodusenter og gir eksepsjonell beskyttelse til motoren under alle forhold.

Med SynPower 2T kan du forvente betydelig redusert røykutvikling, noe som bidrar til en renere og mer miljøvennlig kjøreopplevelse. Den danner en kraftig oljefilm som fungerer som en skjold mot slitasje og korrosjon, og dermed forlenger motorens levetid.

En bemerkelsesverdig funksjon ved SynPower 2T er dens allsidighet. Den kan brukes i motorer som har oljeinnsprøytingssystemer eller krever at oljen blandes direkte i tanken. Den er litt for-fortynnet for å gjøre blandingen med bensin så enkel som mulig. Følg nøye med på bensin/olje-forholdene som er spesifisert av motorprodusenten, og SynPower 2T kan brukes i forhold opp til 100:1, noe som gir deg optimal fleksibilitet i valg av blandingsforhold.

Med SynPower 2T kan du stole på at din 2-takts motor får den beskyttelsen og ytelsen den fortjener, uansett om du kjører under ekstreme eller varierte forhold. Så velg SynPower 2T for å opprettholde motorens integritet og forbedre din kjøreopplevelse.

Volum: 1 liter

Sikkerhetsdatablad SynPower 2T

Tagger 2-takts olje, helsyntetisk 2-takts olje, motorsykkel, snøscooter, snøscooterolje,motorsykkelolje