All-Fleet Extra - 15W - 40

All-Fleet Extra - 15W - 40

Pris fra 399,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger


All-Fleet Extra SAE 15W-40: Optimal Motorbeskyttelse

All-Fleet Extra SAE 15W-40 representerer det ypperste innen SHPD-kvalitetsmotorolje (Super High Performance Diesel). Denne unike motoroljen er spesielt designet for lastebil-, buss- og industrimotorer, og garanterer optimal ytelse selv under de mest krevende forhold.

Det er viktig å merke seg at All-Fleet Extra 15W-40 ikke bare møter, men ofte overgår kravene til olje med forlenget skiftintervall som er satt av ledende motorprodusenter globalt. Dette sikrer at din motor ikke bare får lengre levetid, men også opprettholder topp ytelse i lengre perioder mellom oljeskiftene.

Kjernen i denne overlegne yteevnen er dens avanserte additiv-pakke. Dette er ikke bare en hvilken som helst additivpakke; den gir konsistent beskyttelse gjennom hele service-perioden. Resultatet? En motor som er beskyttet mot slitasje, korrosjon, og oksidasjon. Men det stopper ikke der. All-Fleet Extra 15W-40 bidrar også til å holde motoren ren, minimere oppbygging av sotavleiringer og sikre at motoren kjører jevnt og effektivt.

Oppsummert, for dem som krever det beste for sine kjøretøy og industriutstyr, er All-Fleet Extra SAE 15W-40 den ideelle løsningen for førsteklasses motorbeskyttelse og optimal ytelse.

Andre kunder har også kjøpt