Brødkniv - Quttin Kasual

Brødkniv - Quttin Kasual

139,00 NOK

Veil. salgspris 139,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 570624
Lagerstatus: Ikke på lager
stk.

Quttin Kasual - Brødkniv med Ergonomisk Håndtak

Rimelig og god brødkniv med ergonomisk håndtak og serratert egg, for enkel og sikker kutting av brød og harde skorper.

Blad: 3Cr13 stål
Håndtak: PP
Bladlengde: 20 cm
Total Lengde: 32 cm

Quttin Kasual Brødkniv: En ergonomisk kniv med Spansk design

Når det kommer til kjøkkenredskaper, er kvaliteten på knivene du bruker av avgjørende betydning. Den riktige kniven kan gjøre matlagingen enklere, raskere og mer nøyaktig, mens en dårlig kniv kan gjøre den til en frustrerende opplevelse. Quttin Kasual brødkniv med sin kombinasjon av funksjonalitet, brukervennlighet og utmerket håndverk, lagd en brødkniv som er både rimelig og med høy kvalitet.

Ergonomisk håndtak

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene ved Quttin Kasual brødkniv er dens ergonomiske håndtak. Dette håndtaket er designet for å passe komfortabelt i hånden, noe som gir bedre kontroll og reduserer risikoen for belastning eller tretthet under langvarig bruk. Det er lett å holde, gir et sikkert grep.

Dette er en stor fordel, spesielt når man skjærer gjennom hardere typer brød, hvor det kreves mer kraft og kontroll. Med Quttin Kasual brødkniv, blir denne oppgaven enkel og problemfri.

Serratert egg

Quttin Kasual brødkniv kommer med en serratert egg, en nødvendighet når det gjelder brødskjæring. Denne spesifikke eggen gjør det enklere å skjære gjennom skorpen på brød uten å knuse eller deformere innsiden.

De serraterte tennene trenger lett gjennom brødets overflate, noe som gir en jevn og nøyaktig skjæring. Dette er spesielt nyttig når du skjærer brød med tykkere og hardere skorper, eller luftige brød som lett kan bli most.

Enkel kutting

Gitt sin ergonomiske design og serraterte egg, gir Quttin Kasual brødkniv en overlegen skjæreopplevelse. Det betyr jevnere, mer nøyaktige snitt, mindre kraft nødvendig og en betydelig redusert risiko for ulykker. Enten du er en amatørkokk eller en erfaren profesjonell, vil denne kniven utvilsomt forbedre din brødskjæring.

Quttin Kasual brødkniv er et eksempel på hvordan intelligent design og utmerket håndverk kan forbedre en så grunnleggende oppgave som å skjære brød. Den er et verdifullt tillegg til ethvert kjøkken og vil bidra til å gjøre matlagingen enklere og mer fornøyelig.