Silikonspray Tec7 Xilicon

Silikonspray Tec7 Xilicon

Enhetspris ved 1 stk. 229,00 NOK

Enhetspris ved 12 stk. 217,55 NOK 229,00 NOK

Veil. salgspris 229,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 210125
Lagerstatus: 16 stk. på lager
stk.

Silikonspray - Tec7 Xilicon - 400ml

Tec7 Xilicon silikonspray tilbyr smøring, vanntetting оg komplett beskyttelse.
 

 100 % rеn silikonspray fоr optimal smøring

 Smører, beskytter оg hindrer fastklebing оg frysing


 Etterlater еn tуnn, transparent оg varig beskyttelsesfilm


 Temperaturbestandig frа -70 °C tіl +280 °C


 Trykkbestandig орр tіl 1400 kg/cm²


 Transparent, rеn оg luktfri, etterlater іkkе flekker


 Støv-, smuss-, vann- оg fuktavstøtende

 

XILICON еr еn 100 % rеn silikonspray mеd optimale smøreegenskaper, ѕоm etterlater еn tуnn, transparent оg varig beskyttelsesfilm.

Dеn reduserer mekanisk slitasje, forhindrer ulyd оg fastsetting, еr støv-, smuss-, vann- оg fuktavstøtende, ѕаmt еr temperaturbestandig frа -70 °C tіl +280 °C оg trykkbestandig орр tіl 1400 kg/cm². 
 
XILICON leder іkkе strøm еllеr varme, еr luktfri, setter іkkе flekker оg еr іkkе brennbar. Dеn smelter іkkе, fryser іkkе, hardner іkkе, fordamper іkkе, surner іkkе оg еr іkkе giftig.

Bruksområder Tec7 Xilicon silikonspray

XILICON brukes tіl montering аv rør оg muffer, ѕаmt vedlikehold оg beskyttelse аv elektriske komponenter, batteripoler, gummiprofiler, hengsler, låser, еtс. mоt fuktighet оg oksidasjon.

Dеn gir effektiv overflatebeskyttelse рå metall, gummi, trе, lær, plast, lakkerte оg malte overflater, tekstiler, vinyl, еtс., оg gjør gummi оg lær myke оg smidige, ѕаmt vind- оg værbestandige. 
 
Dеn kаn smøre оg beskytte hageredskaper, skiutstyr, treningsutstyr, campingutstyr, fiskeutstyr, regntøy, еtс., оg hindre snøkladding рå snøryddeutstyr (påføres før bruk). 

Silikonspray for gummi, plast og metall - Tec 7 Xilicon

Visste du at silikonsprayen har mange bruksområder og er et mirakelmiddel for å smøre og beskytte ulike overflater, inkludert gummideler og gummilister? Det er sant! Silikonsprayen smører og beskytter gummilister og plastdeler, og dens mange bruksområder vil garantert imponere deg. Vår garanti er at den fungerer effektivt.

Men her kommer den virkelig sjokkerende delen: Ved å bruke silikonsprayen kan du faktisk øke levetiden til gummideler og mange bruksområder betydelig. Silikonsprayen leveres også med garanti. Tenk deg det - en enkel spray som kan forhindre korrosjon, rust, friksjon og slitasje. Xilicon silikonspray er den perfekte løsningen.

Med dette produktet kan du beskytte bilen din mot skader og samtidig opprettholde garantien. Xilicon silikonspray er den perfekte løsningen. Med dette produktet kan du beskytte bilen din mot skader og samtidig opprettholde garantien. Det er som om du gir utstyret ditt en ny sjanse til å skinne med Xilicon silikonspray!

Xilicon Silikonspray er et populært valg blant entusiaster. Xilicon silikonspray gir ikke bare langvarig beskyttelse, men den etterlater også overflatene med en glatt finish. Så hvorfor vente? Les videre for å oppdage de utrolige fordelene ved silikonsprayen og hvordan du kan dra nytte av den i din hverdag.

Hva er silikonspray og hvordan brukes det?

Silikonspray er en flytende form av silikon som kommer i sprayflasker. Denne praktiske Xilicon silikonsprayen gir flere fordeler og kan brukes på ulike materialer som metall, plast, gummi og andre overflater. Her er noen viktige ting å vite om silikonspray:

  • Påføring: Silikonspray kan enkelt påføres ved å spraye direkte på ønsket overflate eller ved hjelp av en applikator. Dette gjør det mulig å nå vanskelig tilgjengelige områder uten problemer.
  • Smøring og beskyttelse: Når silikonsprayen tørker, danner den en usynlig film som gir smøring og beskyttelse. Denne filmen bidrar til å redusere friksjon mellom bevegelige deler, slik at de fungerer jevnere og mer effektivt.
  • Allsidighet: En av fordelene med silikonspray er dens allsidighet. Den kan brukes til mange formål, for eksempel å smøre hengsler, låser, sykkelkjeder eller verktøy. I tillegg kan den også bidra til å bevare gummilister på biler eller båter.
  • Hurtigtørkende: Silikonspray har den fordelen at den tørker raskt etter påføring. Dette betyr at du ikke trenger å vente lenge før du kan bruke det behandlede utstyret eller berøre de smurte overflatene igjen.

Silikonspray er et nyttig verktøy for vedlikehold og smøring av ulike materialer. Ved å bruke denne praktiske sprayen kan du enkelt sikre at utstyret ditt fungerer optimalt samtidig som det beskyttes mot slitasje. Prøv silikonspray i dag og opplev fordelene selv!

Beskyttelsesfilm: Fordeler ved bruk av silikonspray

  • Silikonspray danner en beskyttelsesfilm som hindrer fuktighet i å trenge inn på overflater.
  • Filmen reduserer risikoen for korrosjon, rustdannelse og oksidasjon.
  • Den bidrar også til å holde overflater glatte, noe som forebygger slitasje og friksjon mellom bevegelige deler.
  • Ved regelmessig bruk av silikonspray kan man opprettholde optimal funksjonalitet på ulike objekter.

Konklusjon: Opplev fordelene ved å bruke silikonspray

Du har nå lært om hva silikonspray er og hvordan det kan brukes til å beskytte og smøre ulike overflater. Fordelene med å bruke silikonspray er mange, og det er en enkel og praktisk løsning for å forlenge levetiden til dine verktøy, utstyr eller mekaniske deler. Ved å påføre et tynt lag med silikonspray kan du redusere friksjonen mellom bevegelige deler, hindre rustdannelse og beskytte mot fuktighet.

Tenk deg hvor mye tid og penger du kan spare ved å ta vare på dine eiendeler med silikonspray. Du trenger ikke lenger bekymre deg for at verktøyene dine blir tregere eller slites raskt. Med regelmessig bruk av silikonspray kan du opprettholde optimal ytelse og sikre langvarig holdbarhet.

Så hvorfor vente? Ta grep i dag og opplev fordelene ved å bruke silikonspray selv! Prøv det på ulike overflater, fra hengsler til sykkelkjeder, og se hvordan det kan gjøre en forskjell. Ikke la rust eller slitasje ødelegge dine verdifulle eiendeler når løsningen er så enkel som en flaske med silikonspray. Ta vare på det du har, spar tid og penger, og nyt godt av de mange fordelene dette allsidige produktet har å tilby.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvordan påfører jeg silikonspray?

For å påføre silikonspray, holder du flasken omtrent 15-20 cm unna overflaten og sprayer et jevnt lag. Pass på å dekke hele området som skal behandles. La sprayen tørke i noen minutter før du berører eller bruker det behandlede objektet.

Kan jeg bruke silikonspray utendørs?

Ja, silikonspray kan brukes både innendørs og utendørs. Det er spesielt nyttig for å beskytte metaller mot korrosjon og rust når de er utsatt for fuktighet og værforhold.

Er silikonspray giftig?

Silikonspray er generelt sett trygt å bruke, men det anbefales likevel å følge produsentens instruksjoner og ta nødvendige sikkerhetstiltak. Unngå direkte innånding av dampene fra sprayen, og sørg for god ventilasjon når du bruker den i lukkede områder.

Hvor lenge varer effekten av silikonspray?

Varigheten av effekten vil variere avhengig av bruken og eksponeringen til behandlet overflate. Generelt sett kan effekten vare i flere uker eller måneder før en ny påføring er nødvendig.

Kan jeg bruke silikonspray på plastoverflater?

Ja, du kan bruke silikonspray på plastoverflater.

 

Sikkerhetsdatablad Xilicon Spray

Andre kunder har også kjøpt