Eureka Lanolin Produkter

Eureka Lanolin  = Kraftig beskyttelse

Kraftig korrosjonsbeskyttelse for alle metaller og overlegen smøring for alle bevegelige deler.

FLUID FILM® er Eurekas eget unike lanolinbaserte merkevare for korrosjonsforebygging og smøremiddel, brukt verden over i en rekke ulike bransjer og bruksområder.

  • Beskytter alle metaller
  • Ingen løsningsmidler
  • Stopper rust på kontakt
  • Giftfri / Ikke farlig
  • Langvarig

60 års lederskap i vitenskapen om korrosjonskontroll

Virksomheten har eksistert siden begynnelsen av 1940-tallet og ble et kommersielt selskap i 1953. Selskapet fortsetter som en familieeid virksomhet forvaltet av etterkommerne av grunnleggeren. Fra første gangs bruk i 1940-årene har FLUID FILM® bevist igjen og igjen i noen av de mest tøffe forhold.

FLUID FILM har blitt brukt til industri, landbruk, byggebransjen - selv på romferger. Modifisert over tid for å tilpasse seg miljø- og bruksområder. Stoffet er giftfritt og ufarlig. FLUID FILM® fortsetter å fungere som den mest effektive korrosjonskontrollen for både industri, landbruk og transport.

Da US Navy trengte å kontrollere kostnadene og forsinkelsene i kampen mot rust og korrosjon i ballasttankene i tusenvis av kamp- og støtteskip i andre verdenskrig, formulerte en nyskapende kjemiker fra vestkysten i USA et kraftig våpen basert på en usannsynlig ingrediens: lanolin ( ullvoks). 

Besparelsene var umiddelbare. Kostnadene ved chipping, forsegling og maling ble kraftig redusert. Den nye filmen penetrerte korrosjon og rust raskt. Påføringen var enkel, den beskyttende virkningen var langvarig og økonomisk.