Ekstrablad for Malingsskrape - 50mm

Ekstrablad for Malingsskrape - 50mm

119,00 NOK

Veil. salgspris 119,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 203801
Lagerstatus: Ikke på lager
stk.

Ekstrablad til Malingsskrape fra Boxer - 50mm

Ekstrablad til malingsskrape fra Boxer er et essensielt verktøy for enhver som arbeider med maling og overflatebehandling. Med en bredde på 50 mm er dette reservebladet designet for å gi maksimal dekning og effektivitet under skrapearbeidet.

Egenskaper

  • Bredde: 50 mm
  • Vendbart blad: Reservebladet er vendbart, noe som betyr at begge sider av bladet kan brukes. Dette gir dobbel brukstid og øker levetiden på bladet.
  • Materiale: Høy kvalitet som sikrer langvarig skarphet og holdbarhet.
  • Kompatibilitet: Passer perfekt til malingsskraper fra Boxer, men kan også være kompatibel med andre skrapemerker med tilsvarende bladstørrelse.

Bruksområder

Reservebladet er ideelt for å fjerne gammel maling, lakk og andre belegg fra forskjellige overflater som tre, metall og betong. Det er spesielt nyttig i renoveringsprosjekter hvor nøyaktig og effektiv fjerning av maling er nødvendig for å oppnå et glatt og rent underlag.

Fordeler

  • Økonomisk: Ved å kunne vende bladet, får man dobbelt så mye bruk ut av hvert blad, noe som reduserer kostnadene på lang sikt.
  • Effektiv: Den brede skrapeflaten på 50 mm gjør det mulig å dekke større områder raskere, noe som sparer tid og arbeidskraft.
  • Enkel utskifting: Bladet kan enkelt byttes ut på malingsskrapen, noe som gjør vedlikehold og utskiftning raskt og problemfritt.

Konklusjon

Reserveblad til malingsskrape fra Boxer er en praktisk og kostnadseffektiv løsning for alle som jobber med fjerning av maling og overflatebehandling. Med sin vendbare funksjon og robuste kvalitet, sikrer det en lengre brukstid og høy effektivitet i arbeidet. Dette reservebladet er et uunnværlig verktøy for både profesjonelle malere og hjemmefiksere som ønsker å oppnå profesjonelle resultater.

Andre kunder har også kjøpt