Understellsbehandling - Kit

Understellsbehandling - Kit

3.129,00 NOK

Veil. salgspris 3.129,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 201080
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

Understellsbehandling av Bil med Lanolin

For å behandle understellet på en personbil trenger du følgende produkter:
 

 Trykkbegerpistol TB301 med mye tilbehør

 5 liter NAS

 1 liter Gel BN

 Fluid Film Spray med hulromssonde

 Ren Bil avfetting, 500 ml

Alt dette medfølger i understellsbehandling-settet

ASAB TB301 trykkbegerpistol er et kvalitetsprodukt som brukes med trykkluft for å påføre Fluid Film NAS på understellet på bilen. Pistolen leveres med krok med svivelhåndtak, 90 graders krok, hulromssonde og rundstråledyse.

Den har også trykkluftregulator med svivel. Både Hansen/310 og Euro/320 trykkluftnippel medfølger. Mengden Fluid Film justeres ved hjelp av justeringsskruen og trykkluftregulatoren.

Hvorfor understellsbehandle med lanolin / sauefett?

Hvis du bor i et område av verden som har en betydelig mengde snø, eller befinner deg i en kystregion, er du sannsynligvis allerede kjent med begrepet "understellsbehandling". For alle andre, her er en kjapp forklaring...

Understellsbehandling er den første forsvarslinjen mellom en bils metalliske underside og deler. Alle kjøretøy får et belegg av dette før de ruller av samlebåndet.

Rustbeskyttelse er en prosess som involverer påføring av gummierte tetningsmidler, lanolinoljer eller en rekke andre rustavvisende belegg på korrosjonsutsatte overflater. Noen av de vanlige områdene som blir "rustsikre" inkluderer undersiden av fendere, sveisepunkter og sømmer, drivstofftanker, opphengsarmer, aksler, bakre differensialer og chassisvugger.

Stort sett enhver overflate under kjøretøyet som ikke blir varm er smart å påføre rustbeskyttelse.

Kommersielt brukes lanolinbelegg både som et rustfritt belegg og som smøremiddel, på alt fra skipsskrog og riggeutstyr, til kraftige gravemaskiner og produksjonsanlegg som er avhengige av denne vannavvisende korrosjonsinhibitoren.

På biler fyller lanolin ut alle kriker og kroker av chassiset med et klebrig, vokslignende stoff som er avledet direkte fra sauekjertler. Det høres kanskje rart ut å sprøyte sauefett over bilens underliv, men det fungerer virkelig.

Tagger understellsbehandling, understellsbehandling av bobil, understellsbehandling bil, understellsbehandling bil pris, understellsbehandling lanolin, understellsbehandling ny bil, understellsbehandling pris, understellsbehandling selv, hvordan rustbehandle bil, rust behandle bil, rustbehandle bil selv, rustbehandle bilen selv, rustbehandle gammel bil, rustbehandling av bil, rustbehandling av bil pris, rustbehandling bil, rustbehandling bil gjør det selv, rustbehandling bil lanolin, rustbehandling bil pris, rustbehandling gammel bil, rustbehandling ny bil

Andre kunder har også kjøpt