Aluminiumstape

Aluminiumstape

109,00 NOK

Veil. salgspris 109,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 203596
Lagerstatus: 20 stk. på lager
stk.

Aluminiumstape 50mm

Dimensjoner:

Lengde: 25 meter
Bredde: 50 mm

Hva kan aluminiumstape brukes til?

Når det gjelder forsegling og reparasjon av en rekke forskjellige overflater, er aluminiumstapen en allsidig løsning. For eksempel brukes den ofte på skjøter og sømmer i kanalplater med aluminium bak. Siden tapen er bakt med et gummibasert trykkfølsomt lim, gir den en god barriere mot damp og fester seg godt til uregelmessige overflater. Andre bruksområder for aluminiumstape inkluderer å dekke rør og skjermingsisolasjon. Tapen er også i stand til å tåle temperaturer i minusområdet.

På grunn av sin varme- og kuldebestandighet er denne typen tape spesielt nyttig for tetting av kanaler og andre følsomme overflater. Tapens termiske motstand gjør den til en perfekt passform for applikasjoner som involverer isolering av rør, beholdere og andre materialer. Den er også motstandsdyktig mot en rekke materialer, inkludert oljer og fett. I motsetning til tradisjonelle lim, er aluminiumstapen i stand til å håndtere ekstreme temperaturer og fortsatt beholde en god grad av fleksibilitet, noe som gjør den ideell for bruksområder der en god forsegling er avgjørende.

Et annet produkt laget av aluminium er aluminiumsfolietape, som kombinerer fordelene med teip med fordelene med aluminium. Aluminiumsfolietape brukes i mange forskjellige bransjer, inkludert HVAC, apparater, marine og romfartsindustri. Det er et godt valg for søm, holde og forsegling av glassfiberkanalplater. Den brukes også for å opprettholde integriteten til dampsperren. 

Tagger aluminiumtape, aluminium tape, aluminiumteip