Barents KE 3000 Knivslipemaskin

Barents KE 3000 Knivslipemaskin

Produktet er utsolgt.

2.190,00 NOK

Veil. salgspris 2.190,00 NOK

Basert på 2 Vurderinger
Modell/varenr.: 570300
Lagerstatus:

Ikke på Lager: 3-8 dagers leveringstid.

Kategori: Kunder kjøpte også

Produkt
Pris
Status
Antall

Barents KE 3000 Knivslipemaskin

 

Barents KE 3000 elektrisk knivsliper benytter et patentert putekontaktsystem og gir deg lynskarpe og polerte kniver som ingen andre elektriske slipere kan matche. Det er to gummibelagte hjul som hver bærer løse slipebelter. Det venstre hjulet skjerper venstre side av bladet, og det høyre hjulet skjerper høyre side.

Putekontakt systemet produserer en skarp og glatt egg som ikke krever honing eller ståling. Under sliping er kniven støttet i riktig vinkel av styresporet. Rengjøring og utskifting av slipebånd er enkelt og tar mindre enn ett minutt. Annet enn dette, er det ingen behov for vedlikehold. Denne knivsliperen har vært beste i en rekke tester, og har vunnet mange utmerkelser.

Les vurderingen til den professjonelle kokken Craig, som til stor glede fikk prøve en KE Maskin i et nytt kjøkken han begynte å jobbe i.

"Drømmen ble virkelighet":

"Som profesjonell kokk bruker jeg hovedsakelig en 31 cm Victorinox for alle mine behov for hakking og skjæring på jobben. I min 15 år lange karriere har jeg prøvd mange forskjellige måter å skjerpe kniver, men aldri virkelig lært å bruke en slipestein, så min teknikk var alltid tilfeldig og inkonsekvent. For en glede å oppdage en KE knivslipemaskin i et nytt kjøkken jeg begynte å jobbe på, fordi det ga meg muligheten til å "prøve før jeg kjøper" og se hvor god denne maskinen er. På mitt første forsøk på å trekke bladet gjennom begge sider av slipesporene ble den skarp som et barberblad, og til min store forbauselse var den skarpere enn den noen gang har vært før.

Endelig fant jeg en maskin som var enkel å bruke, og etter noen raske drag returnerte mitt knivblad tilbake til ny tilstand. Jeg har Globals, Mundials, Messermeisters og Victorinox kniver og KE håndterer dem alle med letthet. Det er fantastisk å endelig ha en maskin som gjør en perfekt jobb. Kvitt deg med dine billige maskiner og kjøp en av disse fordi lenge etter at kostnadene er glemt, vil du fortsatt ha en vakker maskin som fungerer som en drøm, og skjerper dine verdifulle kniver. Jeg er helt omvendt." - Chef Craig.


Se annet knivslipeutstyr

Demonstrasjonsvideo:

 

Tagger knivslipemaskin, knivsliper, knivslipemaskiner

Andre kunder har også kjøpt