Panther 125Ah (Traktorbatteri) 12V

Panther 125Ah (Traktorbatteri) 12V

2.590,00 NOK

Veil. salgspris 2.590,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 500050
Lagerstatus: 2 stk. på lager
stk.

Traktorbatteri - Panther - 125 Ah

Kvalitetsbatteri fra en av verdens ledende produsenter av batterier. Velegnet til bruk i mange typer traktorer.

Spesifikasjoner Panther Traktorbatteri:

 

Spenning: 12 Volt

Kapasitet: 125 Ah

Kaldtest: 720 A

Lengde:  349 mm

Bredde: 175 mm

Høyde: 290 mm

Vekt: ca 28 Kg

 

Når det gjelder kjøp av kvalitetsbatterier til traktoren din, er det noen få faktorer du bør vurdere for å sikre at du får riktig batteri for dine behov. Her er noen tips du bør huske på:

  1. Sjekk batteriets spesifikasjoner: Sørg for at batteriet du velger passer for traktorens merke og modell, og at det har riktig spenning og strømstyrke.
  2. Se etter et anerkjent merke: Velg et batteri fra et anerkjent merke med god erfaring med å produsere pålitelige og holdbare batterier. For eksempel Panther, som er batterier av høyeste kvalitet.
  3. Vurder typen batteri: Det er to hovedtyper batterier - oversvømmet og forseglet. Forseglede batterier er vedlikeholdsfrie og er et godt alternativ hvis du ikke vil bekymre deg for å sjekke vannstanden. Oversvømmede batterier, derimot, krever regelmessig vedlikehold for å sikre at de fylles opp med destillert vann.
  4. Tenk på garantien: Se etter et batteri med en god garanti som dekker produksjonsfeil og for tidlig feil. Noen merker tilbyr garantier på opptil fem år.

Ved å vurdere disse faktorene bør du kunne finne et kvalitetsbatteri til traktoren din som vil gi pålitelig kraft og vare i mange år.

Tagger traktorbatteri, traktorbatteri priser, traktorbatteri 12v, traktorbatterier, traktorbatteri 120ah, traktorbatteri john deere, traktorbatteri fiat, traktorbatteri ford, traktorbatteri 125ah, traktorbatteri 120 ah, traktor batteri new holland, ny traktor batteri, pris på traktorbatteri, traktorbatteri polstilling 3, traktorbatteri polstilling 0, traktor batteri tilbud, traktorbatteri volt, traktorbatteri valtra, traktorbatteri zetor, traktor batteri 130ah, traktor batteri 110ah

Andre kunder har også kjøpt