Benkslipemaskin - Vander

Benkslipemaskin - Vander

1.798,00 NOK

Veil. salgspris 1.798,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 570304
Lagerstatus: 2 stk. på lager
stk.

Benkslipemaskin med LED-lampe VANDER 200mm

Benkslipemaskinen med LED-lampe VANDER er et verktøy designet for profesjonelt slipearbeid. Utstyrt med to slipeskiver med en diameter på 200 mm, som gjør det mulig å slipe og skjerpe forskjellige verktøy og elementer med presisjon. En induksjonsmotor med en effekt på 400W sørger for tilstrekkelig arbeidsytelse. En støvtett bryter øker enhetens holdbarhet ved å beskytte mot forurensning. Rotasjonshastigheten på 2950 rpm gir rask og effektiv drift. Enheten er utstyrt med en LED-lampe som forbedrer synligheten av arbeidsmaterialet.

Egenskaper:

 • Induksjonsmotor med en effekt på 400W
 • To slipeskiver med en diameter på 200 mm
 • Støvtett bryter
 • Rotasjonshastighet på 2950 rpm
 • LED-lampe som gjør arbeidet enklere
 • To beskyttelsesdeksler for slipeskiver

Parametere:

Skivediameter: 200 mm
Effekt: 400W
Rotasjonshastighet: 2950 rpm
Produktmerke: Vander

Bruksområder:

Benkslipemaksinen kan brukes i verksteder, serviceverksteder og hjemmegarasjer for å skjerpe verktøy som kniver, meisler, bor eller andre elementer som krever presis sliping. Den er også nyttig ved bearbeiding av metall og andre harde materialer.

Bruksanvisning:

 1. Sørg for at benkesliperen er stabilt festet til arbeidsflaten.
 2. Før du slår på enheten, sjekk at slipeskivene er riktig montert og sikret.
 3. Bruk passende personlig verneutstyr, som vernebriller og hansker.
 4. Slå på slipemaskinen med den støvtette bryteren og vent til den når full hastighet.
 5. Hold forsiktig det verktøyet som skal slipes i riktig vinkel mot slipeskiven.
 6. Bruk LED-lampen for å belyse arbeidsområdet og øke arbeidspresisjonen.
 7. Etter avsluttet arbeid, slå av slipemaskinen og vent til skivene stopper helt før du går bort fra enheten.
 8. Rengjør enheten regelmessig for å sikre lang levetid og sikker bruk.


Benkslipemaskin for sliping av det meste

 • Sørg for å velge en benkslipemaskin som passer dine behov og prosjekter for å oppnå best mulig resultater.
 • Prioriter alltid sikkerheten ved bruk av benkslipemaskinen ved å bruke verneutstyr og følge produsentens instruksjoner nøye.
 • Regelmessig vedlikehold av benkslipemaskinen vil bidra til å forlenge levetiden og opprettholde optimal ytelse.
 • Optimaliser bruken av benkslipemaskinen ved å justere slipsteinenes plassering og sørge for riktig vinkel under slipingen.
 • Dra nytte av fordelene med en benkslipemaskin med 400 Watt motor og 2950 RPM for effektiv sliping av ulike materialer.
 • Husk at riktig bruk, vedlikehold og optimalisering av benkslipemaskinen vil resultere i bedre og mer presise sliperesultater.

Hvorfor velge en benkslipemaskin

Effektivitet og kraft

En benkslipemaskin er viktig for deg som ønsker høy effektivitet. Med riktig maskin kan du slipe materialer raskt og nøyaktig. Kraften i maskinen påvirker direkte resultatene av slipingen din. En sterkere motor gir bedre sliping og jevnere overflater. Ved å velge en maskin med passende kraft, kan du øke produktiviteten din betydelig.

Hastighetens betydning

Hastigheten spiller en avgjørende rolle når det gjelder sliping. En optimal hastighet sikrer jevne og presise resultater. Varierte hastigheter lar deg tilpasse seg ulike materialer og prosjekter nøyaktig. For eksempel, ved å justere hastigheten på maskinen din, kan du oppnå perfekte sliperesultater på både treverk og metall.

Modellens allsidighet

En allsidig benkslipemaskin har flere fordeler som kommer godt med i ulike situasjoner. Du kan bruke den til alt fra grovsliping til finsliping av materialer på. Den allsidige modellen lar deg utføre forskjellige typer arbeid uten behov for flere maskiner. For eksempel kan du enkelt polere metall eller slipe treverk med samme enhet. Husk å utnytte allsidigheten til maskinen din ved å prøve ulike tilbehør og teknikker.

Sikker bruk av benkslipemaskinen

Grunnleggende sikkerhetstips

Når du bruker en benkslipemaskin, er det viktig å følge de grunnleggende sikkerhetsreglene. Pass på å bruke vernebriller for å beskytte øynene dine mot gnister og støv. Hold arbeidsområdet rent for å unngå fallulykker.

En riktig sikkerhetspraksis er essensiell under sliping for å unngå skader. Unngå løstsittende klær som kan bli fanget i maskinen, og hold håret godt festet bakover. Sørg for at maskinen er stabil og godt festet til arbeidsbordet.

For å unngå ulykker, må du alltid sørge for at slipeskivene er intakte og riktige for jobben. Unngå overbelastning av maskinen, da dette kan føre til skader eller brudd på utstyret.

Viktige sikkerhetsutstyr

 • Vernebriller: Beskytter øynene mot gnister og støv.
 • Hansker: Gir ekstra beskyttelse mot skarpe kanter og varme deler.
 • Ørepropper: Reduserer støyen fra maskinen for å beskytte hørselen din.

Det nødvendige sikkerhetsutstyret bidrar til å beskytte deg mot mulige skader under sliping. Ved valg av høykvalitets sikkerhetsutstyr, sørg for at det passer riktig og er komfortabelt å bruke.

Vedlikehold av benkslipemaskinen

Rengjøring og oppbevaring

Når det gjelder benkslipemaskinen, er regelmessig rengjøring avgjørende for å sikre optimal ytelse og levetid. Rengjøring fjerner støv, smuss og slitasje som kan redusere maskinens effektivitet over tid.

For å rengjøre benkslipemaskinen din riktig, begynn med å slå av strømmen og la den kjøle seg ned. Bruk deretter en ren klut fuktet med mildt såpevann for å tørke av overflaten. Husk å også rense slipeskiver jevnlig for best resultat.

Når benkslipemaskinen ikke er i bruk, er det viktig å oppbevare den på et tørt sted borte fra fuktighet og direkte sollys. Dekk til maskinen for å beskytte den mot støv og skitt når den ikke er i bruk.

Periodisk vedlikehold

Periodisk vedlikehold er nøkkelen til en lang levetid på din benkslipemaskin. Ved å utføre regelmessige vedlikeholdsoppgaver, kan du sikre at maskinen fungerer optimalt over tid.

Sjekklisten for viktig vedlikehold inkluderer smøring av bevegelige deler, justering av slipeskiver, og inspeksjon av ledninger for eventuelle skader. Manglende vedlikehold kan føre til redusert slipingsytelse og økt slitasje på maskindeler.

Optimalisering av benkslipemaskinens bruk

Justering for presisjon

Når du skal utføre presisjonsarbeid med benkslipemaskinen, er det viktig å justere den riktig. Feiljustering kan føre til dårlig kvalitet på arbeidet ditt. For å oppnå presise resultater, bør du først sørge for at slipemaskinen er jevnt balansert og at steinen er riktig plassert. Deretter kan du finjustere slipemaskinens hastighet og trykk for å oppnå ønsket resultat.

Faktorer som påvirker presisjonen til benkslipemaskinen inkluderer steintype, maskinhastighet og justering av verktøyholderen. Riktig justering kan forbedre nøyaktigheten og jevnheten i slipingen din. Ved å ta deg tid til å justere maskinen riktig, vil du kunne oppnå bedre resultater og unngå feil under arbeidsprosessen.

Riktig valg av slipeskiver

Valget av slipeskiver har stor betydning for sliping av ulike materialer. Det er viktig å velge riktig type skive for hvert prosjekt. Det finnes forskjellige typer slipeskiver, som grove eller fine, keramiske eller diamantbelagte skiver. Hver type skive har sine egne bruksområder basert på materialet du jobber med.

For å identifisere riktig slipeskive for ditt prosjekt, må du vurdere materialet som skal slipes og ønsket finish. Velg en skive som passer best til materialet ditt for å oppnå optimalt resultat uten skade på verktøyet eller materialet.

Fordeler med 400 Watt motor og 2950 RPM

Kraftig ytelse

En benkslipemaskin med en 400 Watt motor og 2950 RPM tilbyr imponerende kraftig ytelse. Denne kombinasjonen gir deg rask og effektiv sliping av ulike materialer. Investeringen i en slik maskin vil øke produktiviteten din betydelig.

Fordelene ved å velge en maskin med høy ytelse inkluderer raskere sliping, jevnere overflateresultater, og redusert slitasje på slipemidlene dine. I situasjoner der presisjon og hastighet er avgjørende, vil denne kraftige maskinen være ditt beste valg.

For eksempel, når du arbeider med harde metaller som stål eller rustfritt stål, vil den kraftige ytelsen til benkslipemaskinen gjøre det mulig for deg å forme og polere materialet nøyaktig og effektivt. Dette resulterer i profesjonelle og holdbare sluttresultater.

Effektiv materialefjerning

For å oppnå optimal materialefjerning med benkslipemaskinen, bør du bruke jevne bevegelser og riktig trykk under slipingen. Justeringsmuligheter for slipeskiver kan også bidra til å optimalisere prosessen din.

Tips for å effektivisere materialfjerningsprosessen inkluderer regelmessig vedlikehold av slipeskiver, bruk av riktig slipeteknikk for det spesifikke materialet du jobber med, og sikring av riktig sikkerhetsutstyr under slipingen.

Effektiv materialefjerning er nøkkelen til et vellykket slipingsprosjekt, da det sikrer jevne overflateresultater, reduserer risikoen for feil og øker levetiden til både maskinen din og slipemidlene dine.

Avsluttende kommentarer

Nå som du har fått innsikt i hvorfor det er lurt å velge en benkslipemaskin, hvordan du bruker den sikkert, vedlikeholder den, optimaliserer bruken og drar nytte av dens kraftige motor, sitter du igjen med nøkkelen til effektivt sliping. Å ta vare på verktøyet ditt og bruke det riktig vil ikke bare forlenge levetiden, men også sikre at du oppnår optimale resultater hver gang du bruker det.

Så husk, vær bevisst på sikkerheten, følg vedlikeholdsrutinene nøye, og utnytt benkslipemaskinens potensial fullt ut. Med riktig kunnskap og praksis vil du kunne nyte godt av presise sliperesultater og effektivt arbeid i lang tid fremover.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor velge en benkslipemaskin?

Benkslipemaskiner er ideelle for presis slipe- og poleringsarbeid på ulike materialer som tre, metall og plast. Deres allsidighet og nøyaktighet gjør dem uunnværlige for både profesjonelle håndverkere og hobbyister.

Hvordan bruke benkslipemaskinen på en sikker måte?

Før du bruker benkslipemaskinen, sørg for å bruke vernebriller og hansker for å beskytte deg mot spon og støv. Hold riktig grep på arbeidsstykket og unngå overbelastning av maskinen for å unngå skader.

Hvordan vedlikeholde en benkslipemaskin?

Rengjør jevnlig slipeskivene med en ren klut for å fjerne opphopet støv og smuss. Sjekk også at slipeskivene er i god stand uten sprekker eller slitasje. Smør bevegelige deler regelmessig for optimal ytelse.

Hvordan kan jeg optimalisere bruken av min benkslipemaskin?

Justér slipeskivene riktig før bruk for å sikre jevn slipeytelse. Unngå overdreven press mot arbeidsstykket, da dette kan føre til overoppheting av maskinen. Ta pauser under lengre bruk for å unngå overbelastning.

Hva er fordelene med en 400 Watt motor og 2950 RPM på en benkslipemaskin?

En kraftig 400 Watt motor kombinert med høy rotasjonshastighet på 2950 RPM gir raskere og mer effektivt sliping av materialer. Dette resulterer i presise resultater på kortere tid, noe som øker produktiviteten din betydelig.

Tagger sliper, slipemaskin, knivsliper, knivslipemaskin

Andre kunder har også kjøpt